22.12.10

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 'Εβαλε τον αρραβωνιαστικό της να σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της!

Εξιχνιάστηκε έπειτα από συστηματική έρευνα αστυνομικών της  Ασφάλειας Θεσσαλονίκηςυπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, η οποία έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 14-12-2010, στη συμβολή των οδών Στρωμνίτσης με Αδαμάντιου Κοραή .

Συγκεκριμένα, συνελήφθη η 27χρονη αλλοδαπή πρώην σύζυγος του θύματος και ο επίσης 27χρονος ημεδαπός αρραβωνιαστικός της, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Ανθρωποκτονία από πρόθεση», «Ληστεία» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων». .........

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, προηγήθηκε συνάντηση μεταξύ του θύματος και των δραστών, για την επίλυση προσωπικών-οικογενειακών ζητημάτων.
 Ακολούθησε διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο 27χρονος κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στον 48χρονο, γεγονός που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.   
Στη συνέχεια, η 27χρονη, αφού αφαίρεσε και απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του θύματος, απομακρύνθηκε πεζή από το σημείο, ενώ ο συνομήλικος συνεργός της μετέβη σε θαμνώδη τοποθεσία στην περιοχή της Πυλαίας (πλησίον εμπορικού κέντρου), όπου απέκρυψε το κυνηγετικό μαχαίρι της επίθεσης, ένα ζευγάρι γάντια και το τηλέφωνο του θύματος. 

Στο πλαίσιο  επιτόπιας έρευνας στο υποδεικνυόμενο σημείο, τα παραπάνω αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.