19.12.10

Οι πρώτες 100.000 επισκέψεις της EFENPRESS


* ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ * ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ * ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ *ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ * ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ *** ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.efenpress.wordpress.com * Email: efenpress@yahoo.gr



Συμπληρώθηκαν σήμερα, αισίως οι πρώτες 100.000 επισκέψεις αναγνωστών στην ηλεκτρονική μας  εφημερίδα .
Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας και να τους υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, να  μεταφέρουμε τις πλέον έγκυρες (διασταυρωμένες) ειδήσεις, ακομμάτιστα με αφοσίωση στα Εθνικά  θέματα, με ειλικρίνεια και χωρίς τη παρεμβολή των ενοχλητικών -  και πολλές φορές επικίνδυνων διαφημίσεων - μια και η EFENPRESS δεν αποβλέπει σε κανένα οικονομικό όφελος.
 Στην EFENPRESS θα βρείτε διάφορα επίκαιρα ή επιστημονικά άρθρα από λίαν αξιόλογους συνεργάτες.
 Με μια ματιά στην εφημερίδα μας, θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις κυριότερες ειδήσεις που προέρχονται από διάφορα Ελληνικά και ξένα Πρακτορεία Ειδήσεων καθώς και από τα πλέον αξιόλογα blogs του διαδικτύου.
 Η ακομμάτιστη θέση μας, μας δίνει τη δυνατότητα να τιμούμε τις σωστές πολιτικές ενέργειες και να κατακρίνουμε τις λανθασμένες, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου.
 Τέλος τα κείμενά μας ελέγχονται συντακτικά και ορθογραφικά -εκτός τυχόν παρεμβάσεων του ...δαίμονος του internet )
  Παρακαλούμε, δεχθείτε  τις θερμές ευχαριστίες της συντακτικής μας επιτροπής και  τις ευχές της   για Καλές Γιορτές, Υγεία και Ευτυχία.
EFENPRESS