22.11.10

ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη ο δολοφόνος με το...φορτιστή !



Χθες (21-11-2010) και ώρες μεσημβρινές, στην περιοχή των Πατρών, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ηλικίας 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία της 21χρονης αλλοδαπής φίλης του Βουλγαρικής υπηκοότητας.
Συγκεκριμένα ο δράστης προέβη στην πράξη με τη χρήση καλωδίου φορτιστή κινητού τηλεφώνου, το οποίο τύλιξε στο λαιμό του θύματος, αφού πρώτα λογομάχησαν εντός υπογείου διαμερίσματος όπου διέμεναν οι γονείς τους θύματος και οι οποίοι απουσίαζαν από αυτό....

Ο δράστης στην συνέχεια αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει και ακολούθως περί την 16.10 ώρα, αφού πρώτα ενημέρωσε συγγενείς του θύματος, ενημέρωσε ακολούθως το Κέντρο Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας για την πράξη του.
 Αστυνομικοί της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών μετέβησαν στο σημείο το οποίο είχε ενημερώσει ότι βρίσκεται ο δράστης  και τους υπέδειξε το διαμέρισμα στο οποίο είχε τελέσει το έγκλημα.
 Ακολούθως συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του στην οποία προέβη όπως ισχυρίστηκε λόγω ερωτικής αντιζηλίας με το θύμα, με το οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση.