5.11.10

Απονομή πτυχίων σε πενήντα αποφοιτούντες σπουδαστές του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών σε Αθήνα και Βέροια



Πτυχία αποφοίτησης απονεμήθηκαν σε πενήντα συνολικά Αστυνόμους Β΄- σπουδαστές του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.), σε τελετές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις Σχολές Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας στους Θρακομακεδόνες Αττικής και στη Βέροια Ημαθίας.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου επέδωσε τα πτυχία σε τριάντα τέσσερις (34) αποφοιτούντες σπουδαστές της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης στους Θρακομακεδόνες Αττικής....

 Τον Αρχηγό του Σώματος συνόδευσαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Γαλιάτσος καθώς και οι Προϊστάμενοι των Κλάδων του Αρχηγείου Υποστράτηγοι Νικόλαος Σερέτης, Αδαμάντιος Σταματάκης και Παναγιώτης Φλήρης. 
Στην εκδήλωση παρέστη επίσης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Γεώργιος Μπαλάγκας καθώς και άλλοι ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί του Σώματος.
Στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης στη Βέροια Ημαθίας τα πτυχία στους είκοσι ένα (21) αποφοιτούντες σπουδαστές απένειμε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Βασίλειος Κανάλης.