16.11.10

ΝΑ ΞΕΔΕΣΜΕΥΘΕΙΤΕ .ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ.


«Έχουμε δεσμευθεί για τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους» 

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010, 17:24
«Είναι επιβεβλημένο, στις εποχές που ζούμε και στον πολιτισμό που διακηρύσσουμε και μας διέπει σαν ελληνική κοινωνία και είναι χρέος και της πολιτείας, να διευκολύνουμε όποιον θέλει να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα»*. ....
Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, αναφορικά με τη δημόσια προσευχή που πραγματοποίησαν μουσουλμάνοι σήμερα στα Προπύλαια.

Ερωτηθείς αν τέτοιες κινήσεις, όπως η σημερινή, μπορούν να επισπεύσουν τη δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα, για την οποία ανέφερε ότι «υπάρχει μια καθυστέρηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια», ο κ. Πεταλωτής σημείωσε: «Αυτά καθαυτά τα γεγονότα δεν μπορούν να επισπεύσουν μια τέτοια απόφαση, αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχει και δέσμευση και νομοθετημένη απόφαση να δημιουργηθεί τζαμί στην Αθήνα, προκειμένου οι συμπολίτες μας μουσουλμάνοι να τελούν με απόλυτη ασφάλεια και θρησκευτική ελευθερία τα θρησκευτικά τους καθήκοντα».
zougla.gr
_____________________________
Όπερ μεθερμηνευόμενον, να χαρίσουμε τη ναυτική μας βάση και με δικά μας λεφτά να τους χτίσουμε  τζαμί να προσεύχονται !!! Είστε καλά; Να πάνε στην πατρίδα τους οι..."συμπολίτες σας" γιατί δικοί μας δεν είναι.Και ακόμα καλύτερα να πάτε και εσείς μαζί τους, να σας ξεφορτωθούμε και να παύσετε να ζείτε παρασιτικά εις βάρος του Ελληνικού λαού.
EFENPRESS