28.11.10

Υπόδουλος ο Πατριάρχης;



ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΑΔΕΣ. ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ
ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΙΡΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ.........

hellasxg.blogspot.com
__________________________________________
Δεν υπάρχει δικαιολογία καμία. Εάν αισθάνεται δούλος και υπακούει στα κελεύσματα της..."πύλης" να σηκωθεί να φύγει και να εγκατασταθεί ή στη Θεσσαλονίκη η στο Αγ. Όρος.
Εξ άλλου, το Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη των 15.000.000 Τούρκων δεν εξυπηρετεί πλέον κανένα Εθνικό σκοπό, αντιθέτως υποχρεώνει την Ελλάδα να κάνει συνεχώς υποχωρήσεις σε Εθνικά θέματα για να διατηρεί εκεί το Πατριαρχείο και να επαναλειτουργήσει η...θεολογική σχολή της Χάλκης, λες και στην Ελλάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει, πρέπει να είναι στη Τουρκία!!!
Ας μεταφερθεί προσωρινά, λοιπόν, εδώ στην Ελλάδα- άχρις καιρού- και όταν απελευθερώσουμε την Κωνσταντινούπολη ας εγκατασταθεί πάλι, ελεύθερος χωρίς τεμενάδες στους Τούρκους και χωρίς Τουρκική υπηκοότητα, σαν όρο αποδοχής του από την...Τουρκία!
Φυσικά γνωρίζουμε τους συμβολισμούς της παρουσίας του Πατριαρχείου στη Κωνσταντινούπολη, αλλά πρωτεύει το Εθνικό συμφέρον το οποίο δεν εξυπηρετείται στη πράξη,αλλά αντιθέτως ζημιούται από τις συνεχείς υποχωρήσεις.
EFENPRESS/c