16.11.10

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Εξιχνίαση κλοπής σάκου με κοσμήματα


Δικογραφία  σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών» και ειδικότερα για κλοπή σάκου με κοσμήματα στην περιοχή των Αμπελοκήπων και διάρρηξη οικίας στην περιοχή του Ευόσμου. 
Αναλυτικά, από τη μεθοδική αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος: ............


  • Πρωινές ώρες της 30-03-2010, έθεσε υπό παρακολούθηση 44χρονο ημεδαπό, ο οποίος μετέβη σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Συκεών καιπαρέλαβε σάκο με κοσμήματα, με σκοπό την επίδειξή τους σε ανάλογα καταστήματα. Μετά την ολοκλήρωση του δειγματισμού, το θύμα κατευθύνθηκε στην οικία του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου στάθμευσε το όχημά του, τοποθετώντας τον σάκο, στο πορτ παγκάζ του οχήματός του. Εκμεταλλευόμενος τη στάση του αυτοκινήτου και την απουσία του ιδιοκτήτη του, ο 24χρονος διέρρηξε το όχημα και αφού αφαίρεσε τα χρυσαφικά, επιβιβάστηκε σε δίκυκλο, όπου τον ανέμενε συνεργός του και τράπηκε σε φυγή.

  • Απογευματινές ώρες της 17-01-2009, διέρρηξε οικία στην περιοχή του Ευόσμου, απ΄όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, κοσμήματα, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και μία κυνηγετική καραμπίνα, η οποία βρέθηκε στην οικία του 24χρονου, σε χωριό της Βέροιας.