27.11.10

ΑΘΗΝΑ: Συλλήψεις Αλβανών διαρρηκτών



 Βραδινές ώρες της 25-11-2010, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής,συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, από άτομο που ενεργεί καθ΄ έξη, κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση».
Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το τελευταίο επτάμηνοέχει διαπράξει σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δεκατέσσερις (14) διαρρήξεις οικιών, από τις οποίες έχει αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα. Η αξία των αφαιρεθέντων υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ.




 Μεσημβρινές ώρες της 26-11-2010, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α./Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι./ΤΜΗΜΑ 2ο, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για «διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, από άτομο που ενεργεί καθ΄ έξη, κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση».
Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το τελευταίο τετράμηνο, έχει διαπράξει στη περιοχή των Εξαρχείων, έξι (6) διαρρήξεις οικιών και δύο (2) οχημάτων από τα οποία έχει αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και άλλα αντικείμενα.