17.11.10

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ προς ΑΥΤΙΑ: " Να πάρετε τον υπουργό..."

ΒΡΩΜΙΣΕ  ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ  Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ





 Φταίνε οι κυβερνήσεις -λέει ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στον κ. Αυτιά, απαντώντας  σε σχετικξό ερώτημα για τη μετατροπη της θάλασσας σε βόθρο!
-Να πάρετε τον υπουργό και να του το πείτε, δεν τολμάτε;
 Αυτή ήταν η απάντηση του κ. Δημάρχου.
* Όμως κ. Δήμαρχε, τόσα χρόνια εσείς εκτός από το να δημαρχεύετε, τι κάνατε για το θέμα αυτό;
* Τι έκαναν οι προκάτοχοί σας;
   Επιδιώξατε - και το πετύχατε- να γίνει η Θεσσαλονίκη "πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης" ........


 τα τεράστια χρηματικά ποσά έγιναν...ομπρέλλες, κιόσκια του καραγκιόζη στην παραλία , ταμπέλες και μερικές ανακαινίσεις .
   Ζητήσατε να γίνει "μετρό" στη Θεσσαλονίκη και διατέθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά  για αυτό, ενώ θα μπορούσατε με δυο τρεις ανισόπεδους κυκλοφοριακούς κόμβους να λυθεί το συγκοινωνιακό πρόβλημα .
 Εάν τα χρήματα του μετρό κ.λ.π. τα είχατε διαθέσει για κατασκευή βιολογικού καθαρισμού, αναλόγων  με τον πληθυσμό δυνατοτήτων, η θάλασσα θα καθάριζε σιγά-σιγά και σε μερικά χρόνια θα ξαναγινόταν θάλασσα.Και μη μας πείτε ότι υπάρχει βιολογικός καθαρισμός, γιατί αυτός δεν επαρκεί ούτε για μια συνοικία της πόλεως...!
 -Σε τί λοιπόν φταίει ο "υπουργός";
Εσείς φταίτε. Εσείς όλοι οι διατελέσαντες Δήμαρχοι, Νομάρχες κ.λ.π. που ενδιαφέρεστε για έργα βιτρίνας, λουλούδια , κιόσκια  διαμορφώσεις στην παραλία, καινούργιο Δημαρχείο  και ένα σωρό άλλα έργα, ίσως χρήσιμα, των οποίων όμως θα έπρεπε να προηγηθεί κατά πολύ ο βιολογικός καθαρισμός, γιατί τι να την κάνετε τη διαμόρφωση της παραλίας κ.λ.π. αν ο κόσμος δεν μπορεί να πλησιάσει σ αυτή λόγω δυσοσμίας;
-Ας μην αποδίδετε τις ευθύνες σε άλλους η -όπως μερικοί άμυαλοι συνηθίζουν να λένε- στο..."κράτος των Αθηνών" κ.λ.π. @@@@@@ , γιατί μόνο εσείς φταίτε.
EFENPRESS