20.11.10

Σε Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Μόσχα στελέχη του Πατριωτικού Μετώπου !


Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. εκπροσώπου:
6980292626

Αθήνα, 19  Νοεμβρίου  2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Μόσχα στελέχη του Πατριωτικού Μετώπου για διερευνητικές επαφές με πολιτικούς φορείς των χωρών αυτών, και στόχο την αναζήτηση των δυνατοτήτων ανασύστασης  και ανασυγκρότησης των ιστορικών φυσικών συμμαχιών της Ελλάδας. Οι ιστορικές εχθρικές συμμαχίες, επανορθώνονται διεθνώς. Καιρός να σοβαρευτούμε και να ανασκουμπωθούμε.

Επίσκεψη και επαφές με πολιτικούς φορείς, στις χώρες του παραδοσιακού χώρου των ιστορικών και φυσικών μας συμμαχιών προγραμματίζει για τις επόμενες ημέρες το Πατριωτικό Μέτωπο. Με πρώτη επαφή στο Βελιγράδι όπου θα πραγματοποιηθούν σειρά συναντήσεων με φορείς και προσωπικότητες της Σερβίας, ενώ έπονται η Ρουμανία και η Ρωσία.

Η προτεραιότητα αυτή ....
του Κινήματος τίθεται ως άμεση, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης των εχθρικών προς την Ελλάδα ιστορικών συμμαχιών, τόσο μέσα στο πλαίσιο της ΕΕ, όσο και διεθνώς. Το γεγονός αυτό,  με δεδομένη φυσικά την ολοένα και εντονότερη πρόσδεση της Ελλαδας στο αμερικανικοοατλαντικοισραηλινό άρμα, το οποίο πρεσβεύει στο σύνολό του το σημερινό πολιτικό κατεστημένο (πλην ΚΚΕ), (με κεντρικό του εκφραστή τον κ. Γ.Α. Παπανδρέου, επίσημο απολογητή της «παγκόσμιας διακυβέρνησης»), τείνει να δημιουργεί ένα άκρως επικίνδυνο διεθνές κλίμα για την πατρίδα μας.

Η επανασύσταση του εχθρικού προς την Ελλάδα άξονα Γερμανίας-Αυστρίας με τη Φιλανδία να συνεπικουρεί στις νεοπρωσικές επιλογές συμπλέοντας προκλητικά με την Τουρκία (τελευταία εχθρική προς τον Ελληνισμό πράξη, η επιλογή της Nokia να αφαιρέσει από τους χάρτες των κινητών της τηλεφώνων την Κύπρο) είναι η μία όψη του πολυεδρικού εφιαλτικού διεθνούς σκηνικού. Η άλλη όψη είναι η συστηματική δουλειά της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής η οποία στοχοποιεί-δαιμονοποιεί την Ελλάδα στις ισλαμικές χώρες. Την ίδια ώρα, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, ενισχύουν και καθοδηγούν με κάθε τρόπο τον ισλαμικό φουνταμενταλισμό στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με απόλυτα ελεγχόμενες ομάδες ισλαμιστών, και στη Θράκη, η μεθοδευμένη και προγραμματισμένη «κοσοβοποίηση» της, βαδίζει απαρέγκλιτα στο πλάνο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.

Οι εξελίξεις αυτές είναι πάρα πολύ σοβαρές, για να τις αφήσουμε στα χέρια του διαχειριστικού πολιτικού κατεστημένου της κατοχικής συμμαχίας του ΔΝΤ, της Τρόϊκας και των τοκογλύφων. Η επιλογή λοιπόν του Πατριωτικού Μετώπου, να αναπτύξει πρωτοβουλία επαφών στις χώρες των ιστορικών μας φυσικών συμμαχιών, με τις μικρές του (ακόμη) δυνάμεις, είναι ζήτημα και άμεσης προτεραιότητας αλλά και συμβολισμού. Το να καλέσει λοιπόν το Κίνημα τον λαό, να σταματήσει να αγοράζει γερμανικά, αυστριακά και φιλανδικά προϊόντα (όπως τα κινητά της ΝΟΚΙΑ) μπορεί να έχει μια κάποια αξία. Μεγαλύτερη όμως αξία έχει η «εδώ και τώρα» άμεση και κάθετη απάντησή μας στις σε πλήρη ανάπτυξη εχθρικές στον ελληνισμό ιστορικές συμμαχίες. Και αυτό μπορεί να γίνει, όπως πολλές φορές η ιστορία αυτής εδώ της γωνιάς της χερσονήσου του Αίμου διδάξει, μόνο με την ανάπτυξη των δικών μας, ιστορικών, φυσικών συμμαχιών. Με τα πολλά της λάθη, αλλά με τελικό θετικό ισοζύγιο, προς όφελος των Λαών μας.