10.11.10

Γ. Καρατζαφέρης: "Το θέμα Βορίδη έχει κλείσει"


Να κλείσει το εσωκομματικό θέμα, που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη τις προηγούμενες εβδομάδες, επιχείρησε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑΟΣ ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Έγιναν κάποια πράγματα που ενόχλησαν τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά τα συζητήσαμε, έχουν κλείσει και πάμε μπροστά’’, φέρεται να είπε στην αρχή της συνεδρίασης ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε συναντηθεί λίγο νωρίτερα κατ΄ ιδίαν με τον Μάκη Βορίδη. ........

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της τρίωρης συνεδρίασης δεν έλειψε και η γκρίνια σχετικά με το «θέμα Βορίδη», αφού κάποιοι από τους βουλευτές επιχείρησαν να αναθερμάνουν το ζήτημα με σχόλια τους.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο Γιώργος Καρατζαφέρης λειτουργούσε πυροσβεστικά επαναλαμβάνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι: ‘’το θέμα έχει κλείσει’’.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι πάντως το γεγονός ότι αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης, ακολούθησαν επίσημες δηλώσεις από τον κ. Βορίδη, ο οποίος ως γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος τοποθετήθηκε επί του εκλογικού αποτελέσματος, το οποίο χαρακτήρισε ‘’ικανοποιητικό με δεδομένη την δύσκολη συγκυρία’’.

Σε ότι αφορά στη στάση που θα κρατήσει ο ΛΑΟΣ στον δεύτερο γύρο των εκλογών αναμένονται αύριο το απόγευμα ανακοινώσεις μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.

Αρκετοί βουλευτές πρότειναν τη στήριξη των υποψηφίων της ΝΔ, ειδικά στην περιφέρεια Αττικής, ενώ κάποιοι πρότειναν ψήφο κατά συνείδηση. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που πάντως σήμερα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Κυριακής δήλωσε με νόημα ότι ‘’ σε όποιες περιεφέρειες συνεργαστήκαμε με την ΝΔ, υπήρξαν πρωτιές.’’

Πριν από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Μάκης Βορίδης και ο Κώστας Αϊβαλιώτης μιλώντας με τους δημοσιογράφους εξέφρασαν την άποψη ότι "δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει πράσινη". 
real.gr