19.11.10

ΔΗΛΕΣΙ : Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, για ληστεία.



Συνελήφθησαν νυχτερινές ώρες της χθες (18-11-2010), στο Δήλεσι Βοιωτίας, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ένας 23χρονος και δύο 33χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.
Ειδικότερα περί ώρα 19.00 της χθες, ανωτέρω δράστες, εισήλθαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ¨ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ¨ στο Δήλεσι Βοιωτίας, στο.....
οποίο εργαζόταν ως υπεύθυνος αλλοδαπός υπήκοος Ινδίας ηλικίας 36ετών και ασκώντας σωματική βία επάνω του, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των χιλίων (1.000,00) Ευρώ. Στη συνέχεια εξήλθαν, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, και οι επιβαίνοντες σ’ αυτό προσήχθησαν στην ανωτέρω υπηρεσία, όπου και αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα, ως οι υπαίτιοι της σε βάρος του πράξης.

Σε βάρος του ενός 33χρονου έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου την 1η εκάστου μηνός και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, για αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ για τον 23χρονο δράστη, ερευνάται το νόμιμο παραμονής του στη χώρα μας.