4.11.10

ΣΕΡΡΕΣ : Βρέθηκαν 2 πτώματα ανδρών στον ποταμό Στρυμόνα !!!

Go to fullsize image
Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό αναζητούμενου 48χρονου ημεδαπού, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί από τους οικείους του την 02-11-2010 στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: 
  •  την 03-11-2010 και περί ώρα 13:30΄ στην αγροτική περιοχή Δ.Δ. Χειμάρρου του Δήμου Ηράκλειας Σερρών, εντός της κοίτης του ποταμού Στρυμόνα, εντοπίστηκε πτώμα ανδρός, που όπως εν συνεχεία προέκυψε πρόκειται για τον παραπάνω αναζητούμενο 48χρονο ημεδαπό. Το πτώμα του θανόντα διακομίστηκε στο νεκροτομείο Σερρών για νεκροψία - νεκροτομή. .....
    Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας ενεργείται προανάκριση για την διαπίστωση των συνθηκών θανάτου του.

Επιπλέον, την 3-11-2010 και ώρα 13:30’ στην κοίτη του ποταμού Στρυμόνα Σερρών στο ύψος του 3ου χλμ Επ. Οδού Κουμαριάς – Βαρικού, εντοπίστηκε πτώμα ανδρός. Όπως προέκυψε πρόκειται για ημεδαπό ηλικίας 61 ετών, ο οποίος αναζητούνταν από την 19-10-2010 από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλάστρας Θεσσαλονίκης. Το πτώμα του θανόντα διακομίστηκε στο νεκροτομείο Σερρών για νεκροψία - νεκροτομή. Ο θάνατός του πιθανολογείται ότι επήλθε προ δεκαημέρου περίπου, συνέπεια παθολογικών αιτιών, σύμφωνα με ιατροδικαστική διάγνωση.
 Από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας ενεργείται προανάκριση για την διαπίστωση των συνθηκών θανάτου του.