23.11.10

Παρά λίγο να μας φεύγαν 27 ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ....



Τις απογευματινές ώρες της 21-11-2010, στο 33ο χλμ της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου από Αστυνομικούς συνελήφθησαν τρείς αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν,κατηγορούμενοι για παράβαση των Νόμων «περί οργανωμένου εγκλήματος», «εγκληματική οργάνωση» «διευκόλυνση εξόδου παράνομου αλλοδαπού», και «μεταφορά και προώθηση παράνομων αλλοδαπών στο εξωτερικό» και είκοσι επτά (27) αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν (εκ των οποίων επτά ανήλικοι) για «απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα»!!!
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι τρείς (3) πρώτοι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιείτο στη προώθηση παράνομων μεταναστών, κυρίως Αφγανών από την Ελλάδα στην Ιταλία χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και στη συνέχεια σκάφος για να τους προωθήσουν στην Ιταλία, λαμβάνοντας σαν χρηματική αμοιβή -4.000- ευρώ από κάθε ένα.
  • -Ευτυχώς χάρις στην επέμβαση των αστυνομικών αρχών που φυσικά εκτελούν εντολές δεν κατάφεραν να μας φύγουν και να πάνε σε άλλες χώρες και να τους χάσουμε από την Ελλάδα, που όπως φαίνεται έχει ταχθεί να εκτελεί  χρέη χωματερής της Ευρώπης και αυτό το φροντίζει με όλες της τις δυνάμεις.
    Εξ άλλου θυμόμαστε ακόμα τα .."περήφανα" λόγια του τέως υπουργού Προ-Πο κ. Χρυσοχοϊδη : " Έχουμε θωρακίσει τα σύνορά μας έτσι, ώστε κανείς αλλοδαπός να ...μη μπορεί να βγει από τη χώρα!!!
    Εύγε ! 
     ΙQ= μηδέν!