21.6.10

Αρωμα Ελλάδας στον... Τάμεση



Μια τεχνητή αμμουδιά, ξαπλώστρες και κάθε λογής εξοπλισμός παραλίας έχουν επιστρατευθεί με σκοπό τη διαφήμιση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού για το φετινό καλοκαίρι

«E» 21/6

Αρωμα Ελλάδας στον... Τάμεση
Μία όμορφη παραλία του Αιγαίου έστησαν στον... ποταμό Τάμεση του Λονδίνου, λίγα μόλις μέτρα από το περίφημο «Μπιγκ Μπεν», οι άνθρωποι του ΕΟΤ.
Στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας «Greece Kalimera», μία τεχνητή αμμουδιά, ξαπλώστρες, σεζλόνγκ και κάθε λογής εξοπλισμός παραλίας έχουν επιστρατευθεί από την Παρασκευή και για δέκα μέρες με σκοπό τη διαφήμιση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού για το φετινό καλοκαίρι.
                                                              Εκπληκτοι οι επισκέπτες
Με τις επιγραφές «καλώς ήρθατε στην πτήση για Αθήνα» και «θα τα πούμε στην Ελλάδα», η ελληνική παραλία προσκαλεί τους αμέτρητους περαστικούς να πάρουν μια γεύση ελληνικού καλοκαιριού.

Πλήθος τουριστών, αλλά και μόνιμων κατοίκων του Λονδίνου μένουν έκπληκτοι με την ...
πρωτοβουλία και συρρέουν για να απολαύσουν δωρεάν την ελληνική τεχνητή αμμουδιά, ενώ την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από... πατρίδα έχουν και οι πολλοί Ελληνες μόνιμοι κάτοικοι του Λονδίνου.
Πλήθος τουριστών, αλλά και μόνιμων κατοίκων του Λονδίνου μένουν έκπληκτοι με την πρωτοβουλία και συρρέουν για να απολαύσουν δωρεάν την ελληνική τεχνητή αμμουδιά
Πλήθος τουριστών, αλλά και μόνιμων κατοίκων του Λονδίνου μένουν έκπληκτοι με την πρωτοβουλία και συρρέουν για να απολαύσουν δωρεάν την ελληνική τεχνητή αμμουδιά
Ελληνικά μουσικά σχήματα, όπως του Θανάση Πολυκανδριώτη και των είκοσι μπουζουκιών που τον συνοδεύουν, αλλά και μουσικών που ζουν μόνιμα στο Λονδίνο, όπως το ρεμπέτικο σχήμα «ΜουΣουΤου» και το σχήμα των έντεχνων καλλιτεχνών Αλέξανδρου Γιαλλούρου και Μαρίας Πεστίτση, ντύνουν με ελληνικούς ρυθμούς την καλοκαιρινή αυτή εμπειρία στην καρδιά του Λονδίνου, ενώ το Λύκειο Ελληνίδων χορεύει παραδοσιακούς χορούς.
Ως προς τις υπόλοιπες δραστηριότητες, φυσικά δεν λείπουν οι απαραίτητες ρακέτες, το μπιτς βόλεϊ και το ποδόσφαιρο στην άμμο υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες ειδικών Βρετανών προπονητών.
Τέλος, δροσερά ποτά, αναψυκτικά και διάφορες ελληνικές λιχουδιές προσφέρονται στους επισκέπτες της διαφημιστικής παραλίας μας.
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικιτιάδης και ο πρόεδρος του ΕΟΤ Νικόλαος Κανελλόπουλος.
Ο βροχερός καιρός του Λονδίνου βέβαια δεν βοηθά ιδιαίτερα, αλλά αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους ταξιδιώτες να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά το ελληνικό καλοκαίρι.
KΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΣ
e-go.gr