1.6.10

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ.



 Η επέμβαση των Ισραηλινών σε διεθνή ύδατα, δεν νομιμοποιείται  σε καμία περίπτωση!
Ακόμη και εάν δεχθούμε ότι ...πίστευαν ότι τα πλοία μετέφεραν όπλα, πάλι δεν δικαιολογείται καμία επέμβαση, όσο τα πλοία ευρίσκοντο σε διεθνή ύδατα.
 Ο ισχυρισμός ότι οι στρατιώτες του Ισραήλ δέχθηκαν επίθεση και ...αμυνόμενοι πυροβόλησαν, δεν ευσταθεί, διότι η ενέργεια αυτή του Ισραήλ δεν μπορεί να θεωρηθεί "στρατιωτική" αλλά "πειρατική", διότι δεν εδικαιούντο σύμφωνα με τη διεθνή νομοθεσία να ενεργήσουν ούτε επιδρομή ούτε νηοψία στα πλοία της νηοπομπής. Κατόπιν αυτού είχαν νόμιμο δικαίωμα να αντιμετωπίσουν με οποιοδήποτε τρόπο οι επί των πλοίων ακτιβιστές και ναυτικοί τους Ισραηλινούς πειρατές.
 Κάπου οι Ισραηλινοί έχουν..."ξεφύγει" και θα πρέπει κάποιος να τους τραβήξει τα αυτιά. Αυτός βέβαια δεν θα πρέπει να είναι η χώρα μας που είναι περικυκλωμένη από εχθρούς που επιβουλεύονται την εδαφική της ακεραιότητα και οικονομικά παραπαίει. 
 Η αντίδραση είναι βέβαια αναγκαία, ειδικά στο θέμα της αμέσου απελευθερώσεως των παρανόμως κρατουμένων Ελλήνων, αλλά από εκεί και πέρα, όλες οι υπόλοιπες ενέργειες πρέπει να γίνουν με αυτοσυγκράτηση, όχι για τον..."φόβο των Ιουδαίων" αλλά των "φίλων" μας....
EFENPRESS