21.6.10

Η κατρακύλα του κ. Κ........, Η Ρόδος και το ...πήδημα !

Διαβάζουμε στην Ελεύθερη ώρα τις θέσεις του ιστορικού κ. Κ..........., ο οποίος δηλώνει  σχετικά με δημοσίευμα που φέρει το κ. Δρούτσα να είναι ο εμπνευστής και εισηγητής της αφαιρέσεως του Σταυρού από την Ελληνική σημαία ( ! )
<<Δηλώνω  με τον κατηγορηματικότερο τρόπο, ότι συμπαρίσταμαι ψυχή τε καί σώματι σε αυτήν την ενέργεια του αξιοτίμου Αναπληρωτή Υπουργού των Εξωτερικών κυρίου Δημητρίου Δρούτσα, διότι εν προκειμένω έχει δίκαιο επί του θέματος.>>


-Εμείς δεν θα δημοσιεύσουμε τις "απόψεις " του επί του θέματος, όπως μεγαλόκαρδα και κακώς έκανε η " Ελεύθερη Ώρα" γιατί απλά ΔΕΝ τις συζητάμε. Φασιστικό; Γνώμη ...σας !
-Τις απορρίπτουμε εις τον Καιάδα εκεί όπου θα έπρεπε να πέσει και όποιος άλλος επιθυμεί την αλλαγή της Σημαίας της Ελλάδος, για την οποία πολέμησαν ηρωϊκά και έπεσαν χιλιάδες Έλληνες.
-Η Ελληνική Σημαία είναι όπως είναι το υπέρτατο Σύμβολο του Έθνους, ανεξάρτητα εάν ο Σταυρός ενοχλεί κάποιους ή όχι. Αυτή είναι και αυτή θα μείνει εσαεί , είτε το θέλουν είτε όχι.
* Εάν το δοκιμάσουν θα εφαρμοσθεί το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος από όλους μας.( και είμαστε εκατομμύρια...)


-Είναι εκπληκτικό,πάντως,  το θράσος ορισμένων πολιτικών και η ανοησία μαζί, που ανοίγουν εκατοντάδες μέτωπα τη στιγμή που δεν ξέρουν τι θα κάνουν με αυτό που "καίει" τώρα, το οικονομικό ,


-Ανοίγουν μέτωπα με Καποδίστριες, με Σημαία, με είσοδο  αλλοδαπών στις Στρατιωτικές σχολές, με βλακώδη διανομή ιθαγενείας με στυλ " όσοι...πιστοί προσέλθετε" ή "μπείτε σκυλιά αλέστε και αλεστικά μη δίνετε" μέχρι που αναγκάζουν -αυτή τη στιγμή- το λαό να αγοράσει νέες τηλεοράσεις ή αποκωδικοποιητές για ...ψηφιακή τηλεόραση ( όλα τα είχε η Μαριορή, η...ψηφιακή τηλεόραση της έλειπε ! ) με αποτέλεσμα νέα αιμορραγία συναλλάγματος στο εξωτερικό !


-Αν αμφιβάλλουν, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Ας κάνουν Δημοψήφισμα και  ακόμη και εάν δεν αντιληφθούν τη Ρόδο, σίγουρα θα ...αντιληφθούν το πήδημα !
EFENPRESS