8.6.10

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ" Στη Θεσσαλονίκη

Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή:
6979112273

Αθήνα Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένας ακόμη πυρήνας προστέθηκε στο δυναμικό του Πατριωτικού Μετώπου. Αυτός της Μεσσηνίας, τον συντονισμό του οποίου ανέλαβε ο κ. Καλύβας Σταύρος με τον οποίο, τόσο οι κάτοικοι της Καλαμάτας όσο και του Νομού γενικότερα μπορούν να έρχονται σε επαφή στο τηλ. 6977601345.
Συνεχίζονται εξάλλου με εντατικούς ρυθμούς οι επαφές με όλες τις περιοχές της Ελλάδας για την ανάπτυξη πυρήνων του Πατριωτικού Μετώπου. Υπενθυμίζουμε πως τόσο στις Περιφερειακές όσο και στην Κεντρική Οργάνωση του Κινήματος, μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες Πατριώτες, ανεξάρτητα από ποιον ιδεολογικοπολιτικό χώρο και αν προέρχονται.
Στη Θεσσαλονίκη τώρα, η Διοικούσα Επιτροπή του Πατριωτικού Μετώπου, καλεί όλους τους Θεσσαλονικείς και Βορειοελλαδίτες Πατριώτες να παραβρεθούν στην ανοιχτή συγκέντρωση του Κινήματος που θα γίνει την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Holiday Inn, στο Βαρδάρη. Παράλληλα η Διοικούσα Επιτροπή της Αθήνας, ετοιμάζει το «Στέκι των Πατριωτών» στο Κέντρο της Πρωτεύουσας στην Αρμοδίου 14, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν την Κυριακή 20 Ιουνίου.
Εμπρός "τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση".