15.6.10

Αντί να φτιάξουν τους καρόδρομους φτιάχνουν..."θεματικά πάρκα" !

Θεματικά  ( μάλλον...θεαματικά ! ) πάρκα φτιάχνουν στη Θεσσαλονίκη, αντί να φτιάξουν τον κεντρικό καρόδρομο την οδό Μοναστηρίου πού από το ύψος της Πυροσβεστική Υπηρεσίας μέχρι τα Διαβατά είναι καρόδρομος. Είναι αυτό που λένε, όλα τα είχε η Μαριορή, ο ...φερετζές της έλειπε !!!
Απολαύστε  κατασπατάληση χρημάτων για έργα βιτρίνας , τη στιγμή που λόγω μη υπάρξεως καταλλήλων εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού, έχει μετατραπεί η παραλία της Θεσσαλονίκης σε ανοιχτό βόθρο που επιτρέπεται  μάλιστα και το ψάρεμα, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για την υγεία των "πτωχών τω πνεύματι"  ερασιτεχνών αλιέων !!!
_________________________________________________________________________________


Οκτώ θεματικά πάρκα στην παραλία Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010, 14:17
Προς το καλύτερο θα αλλάξει η εικόνα της παραλίας Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο μέχρι και το Βασιλικό Θέατρο, ύστερα από την ένταξη του έργου αστικής ανάπλασης στο ΕΣΠΑ.

Τον επόμενο μήνα θα προκηρυχθεί διαγωνισμός για την υλοποίηση των οκτώ νέων θεματικών πάρκων, συνολικού προϋπολογισμού 40,5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Τα οκτώ πάρκα θα είναι έτοιμα σε περίπου δυόμισι χρόνια και θα είναι τα εξής: πάρκο του Μ. Αλεξάνδρου, του Απογευματινού ήλιου, της Άμμου, του Ίσκιου, των Εποχών, του Οδυσσέα Φωκά, της Μεσογείου και των Γλυπτών. *
zougla.gr

___________________________________________________________
 *  Κάντε ακόμα μερικά πάρκα :  του καινού κενού Δημαρχείου, της παλαβής υποθαλασσίου οδού, του Θαλασσίου βόθρου των καρόδρομων και των άχρηστων ποδηλατόδρομων!  

EFENPRESS