Αγνοούμενος βρέθηκε τσιμενταρισμένος στο Διακοφτό



Σοκ προκαλεί στην ελληνική κοινωνία η είδηση ότι το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε τσιμενταρισμένο, κάτω από τα πλακάκια μπανιέρας, σε σπίτι στο Διακοφτό.

Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί από την Αθήνα το 2009. Το σπίτι στο οποίο βρέθηκε το πτώμα του είχε ενοικιάσει μια αλλοδαπή γυναίκα, της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την ...
Τετάρτη, και στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργούνταν με παραγγελία του Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών, έγινε έρευνα στο εν λόγο σπίτι, για την ανεύρεση του άνδρα, που είχε εξαφανιστεί από τον Μάιο του 2009.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αρχές ανέσκαψαν το δάπεδο της ντουζιέρας που βρίσκονταν στο υπόγειο του σπιτιού, όπου και βρέθηκε η σορός του άνδρα, σε αποσύνθεση.

Το σώμα, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε ταφεί στην προϋπάρχουσα μπανιέρα και καλυφθεί με αδρανή υλικά και τσιμέντο πάχους 10 εκατοστών που είχε επικαλυφθεί με πλακίδια και μετατραπεί σε ντουζιέρα.

Στο σημείο έφθασε ο Ιατροδικαστής Πατρών και μετά την πρώτη εξέταση, το πτώμα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου. Τα στοιχεία της ταυτότητας του άνδρα θα ταυτοποιηθούν με DNA.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, πρόκειται για φόνο που έγινε που έγινε πριν από ένα έτος, όταν στο σπίτι αυτό διέμενε μια αλλοδαπή. Εκτιμούν οι αρχές ότι η αλλοδαπή έκανε εργασίες τροποποίησης της μπανιέρας, στη συνέχεια εγκατέλειψε το σπίτι και εξαφανίσθηκε.

Οι αρχές συνεχίζουν την προανάκριση για την σοκαριστική αυτή υπόθεση, ώστε να εξακριβωθούν τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος και των δραστών.
ant1