12.6.10

Η τουρκική σημαία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου !!!



ΧΑΜΟΣ χτες όταν φοιτητές είδαν να κυματίζει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου η τουρκική σημαία (φωτογραφία) ανάμεσα σε άλλες έξω από το κτήριο των αθλητικών εγκαταστάσεων και κοντά στο κτήριο της Συγκλήτου. Άρχισαν οι συζητήσεις και φυσικά δεν άργησαν να φτάσουν και κοντά μας.

Όσο κι αν ακουγόταν απίστευτο, δεν το αποκλείαμε, εξάλλου τόσα και τόσα είδαμε να συμβαίνουν, παράδοξα για μας και φυσιολογικά για άλλους, προπάντων για το Πανεπιστήμιο Κύπρου, που επιτρέπει σε πανεπιστημιακούς να συνεργάζονται με πανεπιστήμια του κατεχόμενου τόπου τους, αλλά με την προσωπική τους ιδιότητα...


Τελοσπάντων, η σημαία της χώρας που κατέχει τη μισή Κύπρο όντως κυματίζει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, αλλά υπάρχει δικαιολογία, ευτυχώς να λέμε, διότι θα μπορούσε να κυματίζει και χωρίς να υπάρχει δικαιολογία. Από τη Δευτέρα ξεκινά στο πανεπιστήμιο το Πέμπτο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χάντμπολ και υποχρεωτικά αναρτήθηκαν οι σημαίες όλων των χωρών που συμμετέχουν. Από μια άποψη πάντως, η σημαία της Τουρκίας δεν χρειαζόταν, κυματίζει ελάχιστα μέτρα από εκεί στο φυλάκιο της κατοχής.

Αρ. Μιχ.
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ