29.6.10

Πατριωτικό Μέτωπο

Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:
6980292626

Αθήνα 29 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλωσορίζουμε τον πρώτο πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου στη Διασπορά. Οι Έλληνες της Ιταλίας, δίνουν το παρόν τους στον κοινό αγώνα. Σε εξέλιξη η οργάνωση του ΠΑΜ στη Νέα Υόρκη.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση, το Πατριωτικό Μέτωπο, καλωσορίζει τον πρώτο πυρήνα του Κινήματος στη Διασπορά μας.Αυτόν των Ελλήνων της Ιταλίας, συντονιστής του οποίου αναλαμβάνει ο κ. Γρηγόρης Σκούρας, μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ιταλίας, γνωστός στον Ελληνισμό της γειτονικής χώρας, από τους αγώνες τουενάντια στην πολυδιάσπαση των Ομογενειακών Οργανώσεων μας από τις αθλιότητες του αθηνοκεντρικού κομματικού συστήματος εξουσίας.
Τόσο οι Έλληνες της Ιταλίας όσο και ο κάθε Πατριώτης, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Σκούρα στο τηλ. +39 348 6716583 για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης του ΠΑΜ Ιταλίας.
Η απόφαση των Ελλήνων της Ιταλίας να συμπαραταχθούν με το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι μια σημαντικότατη ευκαιρία για όλους μας να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, την Ελλάδα που φωλιάζει στις ψυχές των Ελλήνων της Διασποράς, αντάμα με την προσήλωση τους στις παραδοσιακές αξίες του Γένους, όπως η κοινωνική αλληλεγγύη, η εθνική αξιοπρέπεια, το φιλότιμο αλλά και η επιστημοσύνη. Να καλέσουμε και να παρακαλέσουμε μάλιστα όλους τους Ομογενείς μας, οι οποίοι ήταν και παραμένουν  σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γής η αγνότερη μορφή έκφρασης των ελληνικών ιδεωδών, αρχών και αξιών, να συγκροτήσουν όπου μπορούν Πυρήνες του Πατριωτικού Μετώπου. Υπενθυμίζοντάς τους πως το ΠΑΜ, είναι ο εκείνος πολιτικός φορέας, που υλοποιώντας τους πόθους του Λαού μας - χωρίς να ξεχωρίζει τους Έλληνες σε αριστερούς-δεξιούς, προοδευτικούς-συντηρητικούς κλπ παιχνίδια της εξουσίας του χρεωμένου στη συνείδησή μας πολιτικού συστήματος - με σημαία την ελληνική και μόνο σημαία, με σύμβολο τους αγώνες των αρχιμαστόρων προγόνων μας και οδηγό τους αγώνες των λαών κατά της νέας τάξης πραγμάτων,καλεί όλους μας να συμπαραταχθούμε απέναντι στην κατοχική συμμαχία και τους διεθνείς τοκογλύφους, που διαλύουν σήμερα την Πατρίδα μας και τον κοινωνικό της ιστό. Γιατί όντως η σημερινή πολλαπλή κρίση που βιώνουμε ως χώρα και ως λαός, είναι παράλληλα η χρυσή μας ευκαιρία μέσα από την ωριμότητα που αποκτούμε καθημερινά  από το ξεγύμνωμα των κομματικών μαγαζιών, για να χτίσουμε την Ελλάδα που ονειρεύτηκαν οι παππούδες μας,  το φιλόξενο σπίτι των παιδιών μας.