4.6.10

Να κάνουν το σταυρό τους που τα «ντου» στην Βουλή είναι ακόμα αυθόρμητα


Posted: 03 Jun 2010 12:58 PM PDT

Αλίμονο σε εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, διότι μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι εξωτερικά είναι κατάλευκοι και δείχνουν ωραίοι, εσωτερικά όμως είναι γεμάτοι από οστά νεκρών ανθρώπων και από κάθε είδους ακαθαρσίες… Έτσι κι εσείς, εξωτερικά φαίνεστε στους ανθρώπους δίκαιοι, εσωτερικά όμως είστε γεμάτοι από υποκρισία και παραβάσεις του Νόμου…”

Έχει αποφασισθεί να πετάξουν στα λιοντάρια δέκα ανθρώπους για να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα. Δεν θα ικανοποιηθεί όμως ποτέ. Γιατί οι κατήγοροι, είναι της ίδιας συνομοταξίας με τους κατηγορούμενους. Δεν μπορεί να δικάσει η νομοθετική εξουσία εξουσίας τον εαυτό της. Ούτε οι δικαστές και οι υπουργοί τους δικούς τους.

Εάν επιθυμούν την κάθαρση, μία απλή κίνηση αρκεί: Συσχέτιση των εισοδημάτων με τα περιουσιακά στοιχεία του καθενός. Πολιτικών, κρατικών υπαλλήλων, των πάντων. Όποιος δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απόκτηση τους στη σέντρα. Απλά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και με διαρκή έλεγχο από εδώ και πέρα.

Θέλετε να πάτε παραπέρα; Συσχετίστε τις μεγάλες συμβάσεις, με τις αναδόχους εταιρείες, με τους υπογράφοντες και τις κινήσεις των λογαριασμών τους (αδελφών τε και συζύγων, υιών, θυγατέρων, κουμπάρων, συνεργατών το ανάγνωσμα πρόσχωμεν!!)

Πλέον η εντιμότητα δεν αποδεικνύεται με υπεύθυνη δήλωση. Εάν κάποιος πλούτισε πρέπει να αποδεικνύει ότι αυτό δεν έγινε με παράνομα μέσα και εις βάρος του δημοσίου κορβανά.

Έτσι που πάνε, την κοινωνική έκρηξη θα την πυροδοτήσουν οι εντεταλμένοι της κάθαρσης. Η υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου δεν μπορεί να συνεχίζεται εσαεί. Ο λαός πάντα καταλάβαινε. Αλλά προσπαθούσε να βρει τη δική του θέση στον ήλιο. Τώρα που καταδικάζεται σε αιώνια σκιά οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες.

Κι αν μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί τίποτα είναι επειδή τα αυθόρμητα ντου στη Βουλή δεν είχαν καθοδήγηση…

Οδυσσέας
vendeta