12.6.10

Να πως γίνονται οι διορισμοί στο… άντρο της Δημοκρατίας!



ΕκτύπωσηPDF
Ήρθε ουρανοκατέβατος (;) στη φρουρά της Βουλής. Ο νεαρός αστυνομικός της Άμεσου Δράσης δεν πίστευε στην τύχη του. Χωρίς «μέσο», χωρίς καμία «μεσολάβηση», βρέθηκε ανάμεσα σε συναδέλφους του, οι οποίοι με το καλωσόρισμα τον ρωτούσαν πώς τα κατάφερε! Όταν, μάλιστα, τους εξηγούσε ότι και ο ίδιος εξεπλάγην γιατί δεν ικέτευσε την εύνοια κανενός, ουδείς τον πίστεψε. Κι, όμως, έλεγε την αλήθεια!
BOULH FROURAΟ αστυνομικός της Άμεσου Δράσης παρέμεινε στην αστυνομική φρουρά του Κοινοβουλίου σχεδόν 25 ημέρες. Πριν καν συμπληρώσει μήνα, ειδοποιήθηκε να «μαζέψει» τα πράγματά του και να επιστρέψει στην προηγούμενη υπηρεσία του. Τι είχε συμβεί; Επρόκειτο για …συνωνυμία . Ο αστυνομικός που είχε βάλει βύσμα για να τοποθετηθεί στη Βουλή, διαπίστωσε πως είχαν στείλει άλλον στη θέση του με το ίδιο όνομα και επώνυμο!
Ενήργησε, λοιπόν, τα δέοντα, ώστε να «αποκατασταθεί» η τάξη και να βρεθεί επιτέλους στο πόστο που αγωνίστηκε να «κατακτήσει». Αυτό να ’ναι το νέο ήθος που ευαγγελίστηκε η Κυβέρνηση; Συμφωνεί, άραγε, ο Πρόεδρος της Βουλής με αυτού του είδους τις διαδικασίες; Δεν πρέπει ν’ αλλάξουν ΤΩΡΑ όλα αυτά;
Ο Γάτος της Βουλής
elora