4.6.10

Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση
Από τη Διεύθυνση  Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται  ότι, από την 20:30 ώρα σήμερα Παρασκευή 4-6-2010 μέχρι την 05:30 ώρα αύριο Σάββατο 5-6-2010, από τη Δ.Ε.Σ.Ε. Θεσσαλονίκης, θα εκτελούνται εργασίες διαγράμμισης του οδοστρώματος στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, σε διάφορα σημεία όπου είχαν εκτελεσθεί εργασίες ασφαλτόστρωσης, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου μέχρι τον κόμβο Κ-12 (Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανίων) και μόνο στο ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά, καθώς και στον ισόπεδο κόμβο της Περιφερειακής Οδού με την οδό Μακρυγιάννη (περιοχή Ευόσμου)..
όπου οι διαγραμμίσεις θα γίνουν και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Εφόσον οι εργασίες δεν ολοκληρωθούν σε ένα (1) βράδυ, αυτές θα συνεχιστούν, από την 20:30 ώρα της Δευτέρας 7-6-2010 μέχρι την 05:30 ώρα της Τρίτης 8-6-2010.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακόπτεται παντελώς η κυκλοφορία των οχημάτων στη  δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο  τμήμα που θα εκτελούνται οι εργασίες και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται, με τη βοήθεια σημαιοφόρων, από την αριστερή και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα προσεγγίζουν στα  σημεία των εργασιών, να καταβάλλουν  ιδιαίτερη προσοχή, να μειώνουν ταχύτητα και να συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.
Για την αποφυγή  ταλαιπωρίας και κυκλοφοριακών  συμφορήσεων  προτείνεται η έγκαιρη  χρησιμοποίηση εναλλακτικών διαδρομών.
Από την Υπηρεσία μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.