20.6.10

Τουρκάκια οι αναρχικοί ;


Ο Πλεύρης ενόχλησε το μακρύ χέρι του Προξενείου

190610-xanthiΤην Παρασκευή 18 Ιουνίου, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Αθανάσιος Πλεύρης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Θράκη, θα μιλούσε στο εργατικό κέντρο της Ξάνθης, με θέμα «Ο τουρκικός επεκτατισμός στην Θράκη». Έτσι λοιπόν οι πασίγνωστες συμμορίες των αναρχικών και των ακροαριστερών κατά την συνήθη τακτική τους τις προηγούμενες ημέρες απειλούσαν με αντιδιαδηλώσεις μέσω της γιάφκας του indymedia.
Στις 18:00 ομάδα αναρχικών κατέλαβε με δημοκρατικές διαδικασίες τον χώρο της εκδήλωσης, μη επιτρέποντας στον βουλευτή να μιλήσει, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η στάση της Αστυνομίας, η οποία αν και αρκετές ημέρες νωρίτερα είχε ενημερωθεί (και μαλιστα εγγράφως) για τις συγκεκριμένες απειλές, δεν προστάτεψε τον χώρο, ούτε και την ...εκδήλωση. Τελικώς η ομιλία πραγματοποιήθηκε κανονικά σε άλλον χώρο και μαλιστα με μεγάλη επιτυχία. Το θλιβερό αυτό γεγονός στηλίτευσαν όλα τα τοπικά ΜΜΕ της Ξάνθης, καθώς και οι κάτοικοι της πόλης. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως όλες τις προηγούμενες ημέρες με το κλίμα το οποίο είχε δημιουργηθεί, το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και οι εγκάθετοι πράκτορες του στην Θράκη είχαν φοβηθεί από την επίσκεψη του Πλεύρη, και τις διαστάσεις που θα ελάμβανε η παρουσία του, μετά και τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό με την Χαρά Νικοπούλου, και μετά από τις σκληρές καταγγελίες του συγκεκριμένου βουλευτή για τα όσα συμβαίνουν στην Θράκη. Τώρα το ποιος υποκίνησε αυτά τα θλιβερά άτομα και τι λόγους είχαν οι «αναρχικοί» να ακυρώσουν μια ομιλία για τον τουρκικό επεκτατισμό , το αφήνουμε στην κρίση σας .
Για συλλήψεις φυσικά ούτε λόγος, αφού το κράτος είναι ασφαλές, μιας και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου συνεχίζει εδώ και πέντε (!) μήνες να είναι φυλακισμένος. Ελλαδιστάν 2010 μΧ...

elkosmos