15.6.10

Συνεδρίαση προεδρείου Κ.Ε.Α.Δ. στην Κορυτσά.




Σε συνεδρίαση του το ΚΕΑΔ στην Κορυτσά, προχθες 12/6/2010, επέλεξε τα νέα όργανα του Προεδρείου. Οι τρείς νέοι αντιπρόεδροι είναι οι κύριοι Γιάννης Γιάννης – Καθηγητής Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου και πρώην Πρόεδρος της Ομόνοιας, Θανάσης Πότσης – Πρόεδρος των Ελληνοβλάχων Αλβανίας και για στην Ελλάδα εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος του ΚΕΑΔ θα είναι ο κ. Θωμάς Γιάννης – Εργολάβος. Γενικός Γραμματέας του κόμματος παραμένει ο Leonard Solis.

Όλα ήταν προαποφασισμένα από καιρό και η συμμετοχή των 50 μελλών περίπου του Προεδρείου ήταν μάλλον τουριστική. Από την Ελλάδα συμμετείχαν οι Τζουμάκας, Γιάννης, Νταλιάνης, Κατσαλίδας, Κίκη, Νέστος και Μπολάνος. Ο Ιλιρ Πάτσο, γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων στο Top Channel με καταγωγή από τη Χειμάρρα, αναμένονταν να...

αναλάβει κάποιο σημαντικό ρόλο στο κόμμα, αλλά τελευταία στιγμή κάτι άλλαξε και επιλέχτηκαν τα παλαιά, «καλά» και «σίγουρα» υλικά. Κανένα αλβανικό μέσο δεν ανέφερε την είδηση ενώ άδεια είναι και η επίσημη σελίδα του ΚΕΑΔ στο διαδίκτυο. Το τελευταίο και μοναδικά άρθρο του ΚΕΑΔ στη σελίδα είναι από τον Απρίλιο.

Το ΚΕΑΔ αυτή τη στιγμή παλινδρομείτε μεταξύ Ομόνοιας και Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας αναζητώντας την προσωπικότητα και το ρόλο που μπορεί να έχει. Οι επόμενες εκλογές πιστεύουμε θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο ως προς την πολιτική εκπροσώπηση της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία.
Epirus-Ellas