3.6.10

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ...ΧΑΛΙΜΑΣ !


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Ιουνίου 1, 2010
Ιστοσελίδα του περιοδικού Αζινλίκτσα  31-5-2010

Διοργανώνεται στην Ξάνθη στις 12-13 Ιουνίου τo 9ο   Φεστιβάλ Δάφνης ελληνοτουρκικής φιλίας, που στοχεύει στην πρόοδο των σχέσεων φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία, σε κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.
Το πρώτο στάδιο του 9ου φεστιβάλ ελληνοτουρκικής φιλίας που...
οργανώνει ο Σύλλογος ελληνοτουρκικής Φιλίας Δάφνη αρχίζει το Σάββατο στις 12-6 στο Λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στην Ξάνθη.Μετά το ελληνοτουρκικό πάνελ στις 21.00 , θα συνεχιστεί με κοντσέρτο που θα δοθεί στις 13-6 στις 21.00 στο Ξανθίπειο ανοιχτό θέατρο. Στο κοντσέρτο που θα ομορφύνει με τα τραγούδια της η Σουζάν Καρντές από την Ιστανμπούλ, θα ακουστούνε βαλκανικά τραγούδια, καλλιτεχνική τουρκική μουσική και ελληνικά ρεμπέτικα.
Στην ανακοίνωση που έκανε ο σύλλογος Δάφνη, αναφέρεται πως η είσοδος είναι ελέυθερη και λέει : ¨Αν θέλεις να χορέψεις κάτω από τα αστέρια, έλα σε εμάς ¨.
Σχόλιο : Η μισή Κύπρος κατεχόμενη, το Casus Belli να επικρέμεται, και στον Έβρο ο τουρκικός στρατός  ασκείται  με γέφυρες ταχείας ζεύξεως. Και κάποιοι να παραμυθιάζονται (;)  με ελληνοτουρκική φιλιά. Ον έκαστος κατά διάνοιαν έχει…
tourkikanea