12.6.10

Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να κυβερνούν, που δεν ξεπουλούν την ιστορία του Έθνους μας.



Posted: 11 Jun 2010 11:08 AM PDT
Τούρκοι "επενδυτές" ζήτησαν από τον Δήμαρχο Χίου να κατεβάσει τον πίνακα του Ντελακρουά από το γραφείο του που απεικονίζει την Σφαγή της Χίου!!!
Ο πίνακας του Ντελακρουά που απεικονίζει την τρομερή σφαγή της Χίου που ρήμαξε το νησί και αφάνισε τα 4/5 των κατοίκων του!!!

Μια είδηση που δείχνει την Οθωμανική νοοτροπία των φίλων του ΓΑΠ και της Διαμαντοπούλου.
Ο Δημαρχος Χίου αποκάλυψε στην πρωϊνή εκπομπή των Αδιάβροχων ότι Τούρκοι επενδυτές που επισκέφτηκαν το νησί για να συζητήσουν ενδεχόμενη επένδυση (κάποιο κατάστημα που θα πουλά τουρκικά προϊόντα) επισκεπτόμενοι το γραφείο του είπαν μεταξύ άλλων ότι καλό θα ήταν να κατέβει ο πασίγνωστος πίνακας του Ντελακρουά που εικονίζει την Σφαγή της Χίου και κοσμεί τον χώρο του ...γραφείου!!!!

Φυσικά ο Ελληνας Δήμαρχος τους απάντησε.... ότι "εδώ ήρθατε για να συζητήσουμε τις εμπορικές σχέσεις" και πρόσθεσε ότι "η ιστορία δεν σβήνεται και δεν αλλάζει". "Ο πίνακας αυτός είναι πάνω από 25 χρόνια στο γραφείο αυτό και δεν έχει κανείς δικαίωμα να τον κουνήσει" όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Τους αποστόμωσε μάλιστα ακόμη περισσότερο λεγοντάς τους ότι "κι εσείς έχετε το άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ που δείχνει (δυτικά) την Χίο και την Ελλάδα αλλά δεν σας είπαμε να το βγάλετε"!

Προχωρώντας ακόμα περισσότερο ο δήμαρχος αποκάλυψε ότι τους "επενδυτές" συνόδευε ο τούρκος "δημοσιογράφος" (εικονίζεται στις φωτογραφίες της εποχής με μακρυά μαλλιά-κοτσίδα) που είχε κατεβάσει (μαζί με άλλους δύο) την ελληνική σημαία στα Ιμια το 1996 προκαλώντας την γνωστή κρίση που στοίχισε την ζωή στα 3 παλικάρια μας.

Ο "δημοσιογράφος"-πρακτορίσκος της ΜΙΤ (ο τύπος με τα μακρυά μαλλια) όταν κατέβασε την ελληνική σημαία στα Ιμια για να αναρτήσει την τουρκική το 1996....

Μάλιστα ήταν αυτός που τόνισε ιδιαίτερα ότι πρέπει να "φύγει"ο εν λόγω πίνακας!!!!!
Ετσι καταρίπτεται ο μύθος ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος αποτελεί "persona non grata" για το επίσημο κράτος......

Ο εν λόγω "δημοσιογράφος" (αριστερά) πάνω στα ελληνικά Ιμια το 1996.

Ο δήμαρχος μάλιστα αποκάλυψε ότι όχι μονο δεν είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο ο εν λόγω "δημοσιογράφος"- πρακτορίσκος της ΜΙΤ αλλά περιδιαβαίνει τα ελληνικά νησιά και προκαλεί προβλήματα με τις δηλώσεις του....

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, είναι θέμα χρόνου να "σκάσει" στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης το θέμα με την εικόνα που έχει στο γραφείο του και την οποία ο εν λόγω "δημοσιογράφος"φωτογράφιζε συνεχώς.....

Ο περήφανος Ελληνας δήμαρχος της Χίου κ. Παντελής Βρούλης που έβαλε τους Τούρκους στην θέση τους.

Μπράβο κ. Δήμαρχε για την στάση σας.
Αλλά στεναχωρέσατε την κυβέρνηση......

Πως κάνετε έτσι για έναν πίνακα; Χαλάτε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις που με τόσο κόπο χτίζουν οι κυβερνώντες, αλλάζοντας σχολικά βιβλία ιστορίας, επιτρέποντας στα τουρκικά μαχητικά να αλωνίζουν το Αιγαίο ανενόχλητα αρκεί να δίνουν σχέδια πτήσης και κυνηγώντας την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου επειδή προσπαθεί να αφυπνίση την ελληνική εθνική συνείδηση στα παιδιά των Ελλήνων Πομάκων στην Θράκη μας κόντρα στην θέληση του Τουρκικού Προξενείου....

Δήμαρχε είσαι παλικάρι.......
πηγη
vendeta