13.6.10

Ιρανοί πεζοναύτες θα συνοδεύσουν δύο Ιρανικά πλοία στην ελεγχόμενη από τη Χαμάς Γάζα !!!


 Δύο πλοία με εθελοντές πεζοναύτες περιμένουν το "πράσινο φως " από τη κυβέρνηση του Ιραν για να δώσουν..."ένα καλό μάθημα" στους Ισραηλινούς !!!


Ιρανός εκπρόσωπος της Ερυθράς Ημισελήνου,δήλωσε ότι περιμένουν το "πράσινο φως" από το Ιρανικό υπουργείο εξωτερικών και προσέθεσε ότι ίσως και τρίτο Ιρανικό πλοίο θα προστεθεί στη νηοπομπή.
Επίσης δηλώθηκε, ότι περισσότεροι από 100.000 Ιρανοί έχουν υπογράψει για να επιβιβασθούν στα πλοία αλλά από αυτούς, μόνο οι έχοντες τα κατάλληλα προσόντα θα επιλεγούν, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πια είναι αυτά τα "κατάλληλα προσόντα" !
 Τα Ιρανικά πλοία, προετοιμάζονται με τη συνεργασία της Τουρκικής κυβερνήσεως, σύμφωνα με την London Express,
Τούρκοι αξιωματούχοι  στη Κωνσταντινούπολη, ανέφεραν ότι τα πλοία θα είναι σε θέση να αντιπαραταχθούν με τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ( ! )
 
Η Τουρκία είναι μία από τις δύο χώρες που ψήφισαν κατά της λήψεως μέτρων εναντίον του Ιράν  για τα πυρηνικά στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
 Ο Tayyip Erdogan που εθεωρείτο φίλος του Ισραήλ και αντίπαλος του Ιράν, έχει προ διετίας  αντιστρέψει τη θέση του αυτή και έχει προσχωρήσει στη Συρο-Ιρανική Hizbullah, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι...θέλει καλές σχέσεις με το Ισραήλ !!!
 EFENPRESS