25.6.10

Παπανδρέου: Η κοινωνία δεν τρομοκρατείται

Σαφές πολιτικό μήνυμα, ότι η κοινωνία δεν τρομοκρατείται και όποιος και αν είναι στόχος των τρομοκρατών δεν θα στεφθεί με επιτυχία, έστειλε ο πρωθυπουργός από τη Βουλή, λίγες ώρες μετά το φονικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Με αφορμή... επίκαιρη ερώτηση της Αλέκας Παπαρήγας, ο Γιώργος Παπανδρέου υπογράμμισε ότι το σύνολο της κοινωνίας, ο ελληνικός λαός καταδικάζει κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας.
Κατά τον πρωθυπουργό, τη στιγμή που ο λαός μας δίνει καθημερινή μάχη, για να ανακτήσει την αξιοπιστία του ο τόπος, άνανδροι δολοφόνοι θέλουν να πλήξουν την ομαλότητα, τη δημοκρατία, την ελληνική κοινωνία, την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

«Θα αποτύχουν, γιατί απέναντί τους έχουν την Πολιτεία και την κοινωνία και η κοινωνία μας δεν τρομοκρατείται» σημείωσε με έμφαση ο Γιώργος Παπανδρέου.
 Όσον αφορά στην ερώτηση της κα Παπαρήγα για τα εργασιακά, κοινωνικά και ασφαλιστικά θέματα, ο πρωθυπουργός απάντησε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κατηγορώντας το ΚΚΕ ότι με τη γενικότερη στάση του θέτει προσχώματα στις προσπάθειες για την ανάκαμψη της χώρας.
Με τις ενέργειές σας αφαιρείτε εθνικό εισόδημα από τη χώρα και θέτετε υπό απειλή τις ήδη υπάρχουσες θέσεις εργασίας. Ποιους κοροϊδεύετε, κα Παπαρήγα, ποιος υποθάλπει κινητοποιήσεις στο λιμάνι εν μέσω τουριστικής περιόδου, ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου απευθυνόμενος στη γενική γραμματέα του ΚΚΕ.
Εμείς, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, κάνουμε μία εργώδη προσπάθεια να ξαναχτίσουμε την αξιοπιστία της χώρας, κυβέρνηση και Κοινοβουλευτική ομάδα, και εσείς αυτά τα καταστρέφετε με τον πιο ανεύθυνο τρόπο, δεν σεβόσαστε το βιος του λαού, θέλετε να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις και αντί για μισθούς να ζητούμε ελεημοσύνη από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, σημείωσε ο πρωθυπουργός.
zougla.gr