18.6.10

Τέσσερα άτομα λήστεψαν 92χρονο στο Μουζάκι Ζακύνθου !!!



Συντάκτης: Σπύρος Μπέτσης

Παγίδα για να τον ληστέψουν, φαίνεται πως έστησαν σε 92χρονο κάτοικο του Μουζακίου τέσσερα άτομα Ρομά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του θύματος, πρόκειται για τρεις γυναίκες και έναν άνδρα η μία εκ των οποίων είχε επισκεφθεί και πριν ορισμένες μέρες τον ηλικιωμένο άνδρα.
Ο τελευταίος παραπλανήθηκε από επίσκεψη που του έγινε από την ίδια την Τρίτη νωρίς το απόγευμα (3μ.μ.) και όπως ανέφερε, έπεσε θύμα κλοπής, αφού πρώτα τα τέσσερα άτομα τον ακινητοποίησαν. Σε σχετικό δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης, τονίζονται τα εξής:...

“Στις 15 Ιουνίου, στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μουζακίου Λαγανά, τέσσερις άγνωστοι δράστες (τρεις γυναίκες και ένας άνδρας ΡΟΜΑ) εισήλθαν στην οικία του Κ.Π. του Δ. ετών 92, στο χώρο της κουζίνας, τον ακινητοποίησαν τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο δεξί του χέρι και του αφαίρεσαν, από την πίσω τσέπη του παντελονιού του, το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ. Μία εκ των δραστών είχε επισκεφθεί τον παθόντα πριν από τέσσερις ημέρες με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας. Οι δράστες εισήλθαν από την κύρια είσοδο με την συγκατάθεσή του. Ενεργούνται αναζητήσεις για τη σύλληψή τους”. Από την Αστυνομία ακολούθησαν προσαγωγές υπόπτων χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
imerazante