2.6.10

Κύπρος: ΣΟΚ! Πατέρας ξέχασε το 5χρονο αγόρι του στο αυτοκίνητο και ξεψύχησε



Χειρουργούσε επί ώρες, ενώ την ίδια ώρα το δικό του παιδί άφηνε την τελευταία του πνοή με τον πιο φρικτό τρόπο.Σοκάρει η είδηση ότι ένας πατέρας στη Λάρνακα της Κύπρου άφησε το μόλις 5 χρονών παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο για εννέα ολόκληρες ώρες, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει από την υπερβολική ζέστη. Ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία αλλά και στην Ελλάδα ο κόσμος συγκλονίζεται από την ανευθυνότητα του εν λόγω πατέρα, ο οποίος σημειωτέον είναι γιατρός στο επάγγελμα. Μετά από ένα επείγον τηλεφώνημα στον γιατρό για να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο, ο γιατρός πήρε και το παιδί μαζί του το πρωί και αντί να το μεταφέρει στο σχολείο το πήρε μαζί του στο νοσοκομείο.
Εκεί ο γιατρός πάρκαρε το αυτοκίνητό του και άφησε το παιδί του μέσα σε αυτό, αφήνοντας λίγο τα παράθυρα ανοιχτά, σκοπεύοντας να επιστρέψει σε λίγο. Αυτό δεν έγινε ..ποτέ όμως, καθώς ο ασυνείδητος πατέρας ξεχάστηκε και άρχισε να κάνει σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.
Μετά από εννέα ολόκληρες ώρες, η μητέρα του παιδιού πήγε στο σχολείο για να παραλάβει το παιδί. Τότε έμαθε ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σχολείο και έτσι αμέσως έντρομη τηλεφώνησε στον σύζυγό της. Μόνο τότε αυτός συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το παιδί του, αλλά ακόμα και τότε δεν έτρεξε ο ίδιος, αλλά έστειλε την αναισθησιολόγο και συνέχισε να χειρουργεί.
Η αναισθησιολόγος αντίκρισε πρώτη το παιδί στο πίσω κάθισμα νεκρό πιθανότατα από θερμοπληξία ή ασφυξία. Η νεκροψία για τα ακριβή αίτια θανάτου θα γίνει το πρωί της Τετάρτης.
Δυστυχώς τα τζάμια του αυτοκινήτου ήταν φιμέ και για το λόγο αυτό το 5χρονο αγοράκι δεν έγινε αντιληπτό από τους περαστικούς και έτσι ξεψύχησε αβοήθητο σε έναν μεταλλικό “φούρνο”, όπως θα είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο με τις υψηλές θερμοκρασίες. Ο ασυνείδητος πατέρας συνελήφθη από την αστυνομία.

πηγή:newsit