7.6.10

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε 17χρονη μαθήτρια για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη




Στα κρατητήρια οδηγήθηκε μια 17χρονη μαθήτρια αλβανικής καταγωγής, στην προσπάθειά της να σώσει τη μητέρα της από την επίθεση του πατέρα της, ο οποίος της είχε καταφέρει ήδη τρία χτυπήματα με μαχαίρι στον τράχηλο.

Ο 48χρονος άνδρας που ετοιμαζόταν να καταφέρει στην εν διαστάσει σύζυγό του το τελειωτικό χτύπημα, βρέθηκε στο έδαφος όταν η μαθήτρια της β΄ τάξης του Λυκείου, που έντρομη παρακολουθούσε από το... μπαλκόνι τις προσπάθειες του πατέρα της να σκοτώσει την 37χρονη μητέρα της, του πέταξε στο κεφάλι ένα τηγάνι.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στη Χερσόνησο Ηρακλείου , όταν ο 48χρονος ..

συναντήθηκε με την εν διαστάσει σύζυγό του στις σκάλες του σπιτιού τους και ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να τη χτυπά θεωρώντας ότι τον απατά. Τη σκηνή παρακολουθούσαν οι δύο ανήλικες κόρες του ζευγαριού που δεν έμειναν αμέτοχες.

Η 37χρονη σώθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σήμερα πατέρας και κόρη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και για τον πατέρα ασκήθηκε η αναμενόμενη ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Αίσθηση όμως προκάλεσε η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της κόρης του για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα.
roufianos.com