25.5.10

H "ΜΟΔΑ" ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ !


Ο "Καλλικράτης" κλείνει την γέφυρα της Χαλκίδας αύριο το πρωί!

Tην γέφυρα της Χαλκίδας θα κλείσουν αύριο στις 9 και μισή το πρωί οι κάτοικοι της Κύμης που διαμαρτύρονται για τον Καλλικράτη.
 Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα κάνουν θα περιμένουν τους βουλευτές για να πάρουν επίσημη θέση στο αίτημα τους. 
Για άλλη μια φορά πλήθος κόσμου από τον Δήμο Κύμης αλλά και την ευρύτερη περιοχή πραγματοποίησαν συγκέντρωση στις 24 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο Κύμης 

 Μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή , πάθος και δυναμισμό. Τα αισθήματα της αδικίας αλλά και της αγανάκτησης ήταν αυτά που κυριαρχούσαν σε όλο τον κόσμο...
 Στην συγκέντρωση αποφασίστηκε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με μεγαλύτερη μάλιστα ένταση , για τις τελευταίες μέρες που το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής , προκειμένου η πολιτεία να προχωρήσει στην δημιουργία δύο δήμων στην περιοχή . 
Των δήμων Κύμης και Ταμυνέων που είναι το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και δημοτικών συμβουλίων , αλλά και απόφαση των υψηλότερων θεσμικών οργάνων ΚΕΔΚΕ και ΤΕΔΚΕύβοιας .
Μετά το κλείσιμο της γέφυρας της Χαλκίδας θα πάνε στη βουλή ενόψει της συζήτησης του προγράμματος Καλλικράτης από την ολομέλεια της Βουλής.

http://www.evianews.com