13.5.10

H κατρακύλα συνεχίζεται!

Οι κ.κ. Καστανίδης, Πετσάλνικος, Καρατζαφέρης και Τσούκαλης, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που θα θεμελιώσουν δικαίωμα παχυλής σύνταξης με μόλις οκτώ χρόνια δουλειάς, όταν ο απλός λαός χρειάζεται 40 χρόνια γα κάτι τέτοιο, κατηγορούν τους επιχειρηματίες για έλλειψη ευθύνης και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, λες και οι επιχειρηματίες ήταν μόνοι τους στο πάρτι της κατασπατάλησης του εθνικού πλούτου και της υπερδιόγκωσης του εθνικού χρέους της χώρας.
Οι πολιτικοί, που διόρισαν ένα εκατομμύριο ημετέρους στο ελληνικό δημόσιο, το οποίο διέφθειραν με το λαϊκισμό, τη φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία που οι ίδιοι επέβαλαν, αφού προηγουμένως προσέλαβαν αδέλφια, παιδιά, ανήψια, ερωμένους και ερωμένες στη βουλή, διαχωρίζοντάς τους προκλητικά από το πόπολο, κατηγορούν τους επιχειρηματίες, λες και δεν κυβερνούσαν αυτοί όταν οι επιχειρηματίες ...
παρανομούσαν -όσοι παρανομούσαν-, λες και δεν κυβερνούσαν αυτοί όταν η διαφθορά και η διαπλοκή έφθανε στο αποκορύφωμά της.
Κύριοι πολιτικοί, δεν σας συμφέρει η επίθεση στους επιχειρηματίες, γιατί όσα λέτε εναντίον τους, αυτόματα στρέφονται εναντίον υμών των ιδίων, αφού αν οι επιχειρηματίες έκαναν όσα τους καταμαρτυρείτε, τα έκαναν υπό την ανοχή σας, αν όχι σε αγαστή συνεργασία μαζί σας, πάντα με το αζημίωτο βέβαια!
Είναι αυτό που λέει ο λαός μας: "Αν να φτύεις, φτύεις σον πρόσωπό σ', κα να φτύεις, φτύεις σα γένννια σ'", ενώ ταιριάζει και το άλλο που λέει ο κυρίαρχος λαός, κύριοι Καστανίδη και Πετσάλνικε (η ειδική αναφορά σε σας γίνεται γιατί εσείς χρησιμοποιούσατε κατά κόρον το κυρίαρχος λαός) "Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα".
Τώρα, το ποιός είναι ο γάιδαρος και ποιος ο πετεινός στην προκειμένη περίπτωση, ας το κρίνει ο λαός.
Πάντως, αν θέλετε εσείς οι πολιτικοί να δείτε ποιους θεωρεί πιο διεφθαρμένους ο "κυρίαρχος λαός", όπως μας αποκαλούσατε και μας παραμυθιάζατε για να διαπράξετε τα εγκλήματα που κάνατε εναντίον της χώρας και του λαού τα τελευταία τριάντα χρόνια, ζητείστε να αποσυρθούν όλοι οι αστυνομικοί που προστατεύουν βουλευτές, για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν την άποψη του λαού και για τους μεν και για τους δεν.
Πάντως, και οι μεν και οι δεν κάντε κάτι και σταματήστε την κατρακύλα σας, γιατί αυτή η κατρακύλα δεν αφορά μόνο εσάς, αφορά και μας αλλά και την ίδια τη χώρα.


infognomonpolitics