2.5.10

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ EFENPRESS



Επαναλαμβάνουμε - για τους νέους αναγνώστες μας- ότι η EFENPRESS μεταφέρει και σχολιάζει τα γεγονότα από θέση όσο το δυνατόν υπερκομματική, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδος και τη σωστή  και έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών της.
Έτσι θα παρατηρήσετε, ότι σε κάποιες περιπτώσεις επαινούμε κάποιον για τις σωστές ενέργειές του, ενώ σε άλλες (τον ίδιο ) τον σχολιάζουμε αρνητικά.
Μεταφέρουμε στους αναγνώστες μας τις απόψεις όλων των πλευρών και όπου χρειασθεί προσθέτουμε κάποιο σχόλιό μας.
Οι ειδήσεις μεταφέρονται χωρίς λογοκρισία αφού πρώτα υπάρξει ( κατά το δυνατόν ) διασταύρωση ως προς το αληθές του περιεχομένου.
 Έτσι θα διαπιστώσετε ότι οι ειδήσεις που δημοσιεύουμε εμείς, τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα χρειάζονται  από 1~4 μέρες    για να τις μεταδώσουν !!! (χρόνος που απαιτείται για να λογοκριθούν...αρμοδίως)
 Η "EFENPRESS" καλύπτει τις σοβαρότερες ειδήσεις από όλη την Ελλάδα, συνεργαζόμενη με εκατοντάδες blogs, πολλούς συνεργάτες σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό, αλλά και πρακτορεία ειδήσεων.
  Ο αρχισυντάκτης της  "EFENPRESS" είναι ένας από τους πρώτους 6 συντάκτες του  δεύτερου μεγαλύτερου blog της χώρας του "www.taxalia.blogspot.com" 
Επίσης συντάκτης μας είναι και συντάκτης και του τεχνολογικού-επιστημονικού περιοδικού "MARC"  www.maradclub.blogspot.com.


Από τη συντακτική ομάδα της EFENPRESS