28.5.10

ΛΗΣΤΕΥΘΗΚΕ...ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!



Συνελήφθη στα  πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, 33χρονος ημεδαπός υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος κατήγγειλε ψευδώς την παράνομη κατακράτησή του από αγνώστους και την τέλεση ληστείας, κατά την οποία αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό, από το ταμείο της επιχείρησης, όπου εργαζόταν.
 
Αναλυτικότερα, σήμερα (28-05-2010), ο 33χρονος παρουσιάσθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ευόσμου, όπου κατήγγειλε ότι, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, τρία άτομα, με την απειλή όπλου, τον ακινητοποίησαν και αφού τον επιβίβασαν σε φορτηγό αυτοκίνητο, τον οδήγησαν στο εν λόγω πρατήριο, απ΄όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Στη συνέχεια, με το ίδιο όχημα, τον περιέφεραν για μικρό χρονικό διάστημα, ώσπου τον εγκατέλειψαν στην περιοχή της Ευκαρπίας. 

Όπως προέκυψε από τη μεθοδική αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος, προφασίστηκε ληστεία για να καλύψει ταμειακό έλλειμμα, το οποίο ο ίδιος δημιούργησε, υπεξαιρώντας από την επιχείρηση, το υποτιθέμενο κλαπέν χρηματικό ποσό. 
Η Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Ευόσμου. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Θεσσαλονίκης. 

Η EFEN PRESS  στο άρθρο που δημοσίευσε  στις 12,05 σήμερα είχε βάλει τίτλο " Περίεργη ληστεία"
που σαφώς υπονοούσε  ψευδή κατάθεση του "θύματος" ! Διαβάστε το άρθρο μας :

Περίεργη ληστεία !

Την 28-05-2010 και ώρα 00.10, στην περιοχή του Ευόσμου, τρία άτομα, με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων και αφού τον επιβίβασαν στο φορτηγό αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν, τον οδήγησαν στο πρατήριο, απ΄όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Στη συνέχεια, με το παραπάνω όχημα, περιέφεραν τον υπάλληλο για μικρό χρονικό διάστημα, ώσπου τον εγκατέλειψαν στην περιοχή της Ευκαρπίας.
Διενεργείται αστυνομική έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.