24.5.10

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΔΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Συνελήφθησαν  στα πλαίσια της αυτόφωρης  διαδικασίας, τρία άτομα, ηλικίας 27, 27 και 20 ετών, για ληστεία, συνέργεια σε ληστεία και παράβαση Ν. περί Όπλων. 
Ειδικότερα, ο 20χρονος, συνοδευόμενος από συνεργό του που αναζητείται, την 06.35 ώρα της 23-05-2010, εισήλθαν σε «ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ» στην περιοχή της Ηλιούπολης, όπου με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και τους θαμώνες του καταστήματος. 

Αφού αφαίρεσαν από το ταμείο, τοχρηματικό ποσό των 340 ευρώ, μαζί με τους υπόλοιπους συνεργούς τους, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Μετά την ...
ενημέρωση του Κέντρου της  Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και βάσει της δοθείσας περιγραφής, στη συμβολή των οδών Ωραιοκάστρου με Καραϊσκάκη, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 20χρονος ληστής. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, αλλά και ολόκληρο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό.


Επίσης, στο  πλαίσιο των συνεχιζόμενων για  το συμβάν αστυνομικών αναζητήσεων, στην περιοχή του Ευόσμου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι δύο 27χρονοι, καθώς ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης, ενώ ο άλλος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο αποτέλεσε το μέσο διαφυγής των δραστών. Το συγκεκριμένο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
 
Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό  και σύλληψη των υπολοίπων  συνεργών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.