30.5.10

Νέα κόντρα Πάγκαλου – Περισσού


Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Θ. Πάγκαλου και του ΚΚΕ

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που σοβεί μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου και του ΚΚΕ ξέσπασε μετά τη δήλωση Πάγκαλου στο “Βήμα της Κυριακής” ότι το ΚΚΕ προκαλεί τεράστια ζημιά στον τουρισμό. 

«Πρόθεσή τους είναι να επιβάλουν στην Ελλάδα τη δικτατορία του προλεταριάτου [...] Όταν κανείς σκέφτεται τον υποκειμενικό παράγοντα αυτής της εξέλιξης με το σημερινό ΚΚΕ με τους γραφειοκράτες υπαλληλίσκους του Περισσού και την κυρία Παπαρήγα σε ρόλο επαναστατικού ηγέτη, είναι γελοία πράγματα.» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Σχολιάζοντας ...τη δεύτερη τετραετία Σημίτη ο κ. Πάγκαλος αναφέρει ότι «η αποτυχία του ΠΑΣΟΚ, που ήταν και αποτυχία του μεγάλου εκσυγχρονιστικού εγχειρήματος του ελληνικού λαού από το 2000 έως το 2004, οφείλεται στο ότι βαθμιαία η αλληλεγγύη που υπήρχε μεταξύ των ηγετικών στελεχών του μετεβλήθη σε συνενοχή.»

“Το Κουτί της Πανδώρας για τις μίζες των πολιτικών προσώπων έχει ανοίξει” σημειώνει με νόημα, προσθέτοντας πάντως ότι πρέπει να αναμένουμε πρώτα τα πορίσματα των Εξεταστικών Επιτροπών.

Απάντηση του ΚΚΕ
«Για μια ακόμη φορά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αξιοποιεί τον Θ. Πάγκαλο και αυτός το αισχρό ψέμα και τη συκοφαντία για να επιτεθεί στο ΚΚΕ. Τους ενημερώνουμε ότι το ΚΚΕ δεν τρομάζει από προβοκάτσιες και απειλές» αναφέρει ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, στην οποία γίνεται λόγος και για «οργανωμένη προβοκάτσια» από τους κ. Πάγκαλο και Καρατζαφέρη.

«Όταν από τις εκλογές του 2007, μαζί ο Θ. Πάγκαλος και ο Γ. Καρατζαφέρης οργάνωναν τις προβοκάτσιες κατά του ΚΚΕ ήταν πολλοί εκείνοι που δεν καταλάβαιναν το λόγο, σήμερα είναι ελάχιστοι. Συκοφαντούν και απειλούν το ΚΚΕ γιατί έχουν στο στόχαστρο τα δικαιώματα, της δημοκρατικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες του λαού.

» Επιτίθενται βρόμικα και ύπουλα στο ΚΚΕ γιατί επιδιώκουν να υποτάξουν το εργατικό λαϊκό κίνημα που αντιπαλεύει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνη για το προβοκατόρικο ρόλο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

» Τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανεξάρτητα της συμφωνίας τους με τις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ έχουν χρέος και ευθύνη να διαχωριστούν από τις αντιΚΚΕ μεθοδεύσεις και σχεδιασμούς της ηγεσίας τους και να πάρουν θέση κατά της καταστολής του εργατικού λαϊκού κινήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.
skai.gr
______________________________________________________________
Καλά που δεν ζει ο αείμνηστος Γιαννόπουλος, να μιλήσει για..."πατσαβούρες" κ.λ.π.  !!!!!