20.5.10

ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ !

Υποδοχή με λουλούδια στους επιβάτεςτου «Ζενίθ»
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Ζαχαριάδης 

ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ και μελεκούνια- τοπικό παραδοσιακό γλυκό από μέλι και σουσάμι- υποδέχτηκαν χτες το πρωί πάνω από 200 επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Ρόδου τους 1.200 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Ζενίθ» και των άλλων έξι κρουαζιερόπλοιων. 

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και όπως είπε ο πρόεδρος του κ. Γιώργος Χατζημάρκος «ήταν μια συμβολική πράξη για να δείξουμε ότι στην Ελλάδα η φιλοξενία εξακολουθεί να κυριαρχεί και κάποια μεμονωμένα περιστατικά δεν εκφράζουν το σύνολο του λαού».

Οι φόβοι
Οπως είναι γνωστό όταν το κρουαζιερόπλοιο «Ζενίθ» είχε καταπλεύσει προ εικοσαημέρου στο λιμάνι του Πειραιά μέλη του ΠΑΜΕ είχαν απαγορεύσει την αποβίβαση των επιβατών του, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό και την αντίθεσή τους στην κατάργηση του καμποτάζ. Επειδή εκφράστηκαν φόβοι επανάληψης των επεισοδίων και στη Ρόδο και μάλιστα με την κάθοδο μελών του ΠΑΜΕ από τον Πειραιά, ύστερα από εισαγγελική εντολή ελήφθησαν χθες αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε να γίνει επέμβαση.

Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε υποστηρίζει ότι το θέμα της πιθανολογούμενης παρεμπόδισης προσέγγισης του «Ζενίθ» «αποτελεί συκοφαντική επίθεση».  ( !!! )



Tanea online