Συνάντηση Σαμαρά-Γουέι Ζιαφού



Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαράς, είχε την Παρασκευή, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος συνάντηση με τον Πρόεδρο της Cosco Κάπτεν Γουέι Ζιαφού.

Στη συνάντηση μετείχαν ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Π. Παναγιωτόπουλος, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ναυτιλίας, βουλευτής Λασιθίου, Γ. Πλακιωτάκης και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Αρβανιτόπουλος...


Κατά την άφιξη του προέδρου της Cosco, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα. «Καλωσορίζουμε και την αλλαγή στάσης, όσων κάποτε αμφισβήτησαν την ανάγκη αυτής της επένδυσης και που σήμερα, ευτυχώς, και εκείνοι θεωρούν αναγκαία», δήλωσε επίσης. 

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «τέτοιες επενδύσεις είναι όχι μόνον πολυσήμαντες, εν' όψει μάλιστα των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων που περνάμε, αλλά τις θεωρήσαμε και πολύ σημαντικές, για το γεγονός ότι δείχνουν ακριβώς την εμβέλεια, το εκτόπισμα, το βάθος της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας μας».
ant1 online