10.5.10

"Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΦΤΑΙΓΕ" Λέει ο Ζουράρης !!!!! -Τό σκέφτηκε πολύ ;


Αιωνία η μνήμη σας αδέλφια μας: Νώντα, Παρασκευή, Αγγελική και μωράκι της Ελλάδος που δεν γεννήθηκες ποτέ! Πόσο ντρέπομαι Θεέ μου που δεν ήμουν εκεί να δώσω αέρα από τα πνευμόνια μου για να ζήσετε...

4 άνθρωποι πέθαναν με τον φρικτότερο θάνατο γιατί έκαναν το μέγα έγκλημα να πάνε στη δουλειά τους. Καιγόταν από τους φονιάδες με τις κουκούλες που πέρισυ όλοι οι "προοδευτικοί" φασίστες βουλευτές και μη αποκαλούσαν αγανακτισμένη νεολαία. Απ' έξω περνούσαν χιλιάδες άνθρωποι που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ.Όχι μόνον αυτό αλλά πετούσαν πέτρες στους πυροσβέστες καθυστερώντας τους για τα πολύτιμα κρίσιμα δευτερόλεπτα που η έλλειψη αέρα έπαιρνε τη ζωή από τα νεα αυτά παιδιά των 30 κάτι ετών και από το αγέννητο μωράκι της Αγγελικής. Κάποιοι φώναζαν "ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ"!!! Η Ελλάδα παρουσιάστηκε ως Καμπούλ και Βηρυττός μειώνοντας δραματικά τις πιθανότητες για πώληση του μοναδικού προϊόντος που ακόμη έχουμε: του τουρισμού. Σήμερα λίγοι θυμούνται τα ονόματα της Αγγελικής και του μωρού της, του Νώντα και της Παρασκευής. Ο 15χρονος Αλέξανδρος πέρισυ έγινε περίπου...ισαπόστολος και οσιομάρτυρας. (χωρίς βέβαια κανείς να λέει ότι δεν ήταν επίσης αθώος και αδικοσκοτωμένος). Περίμενα όλοι μα όλοι οι βουλευτές, αυτά τα παχύδερμα που κρύβονται ή μάλλον κάθονται στο σβέρκο ενός ολόκληρου λαού και με το κάλυμμα της ασυλίας κάνουν ότι γουστάρουν, να πάνε σιωπηλοί, συντεταγμένοι σ' ένα σώμα στο σημείο της άγριας δολοφονίας και να καταθέσουν από ένα λουλούδι, μα κυρίως να πούν ΣΥΓΝΩΜΗ σ' όλους εμάς που τόσα χρόνια ληστεύουν, αρμέγουν και εν τέλει εξαγριώνουν.

Γιατί ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι αυτοί που δημιούργησαν τις συνθήκες, πυροδοτούν καθημερινά μέσα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ αυτό το κλίμα της παράλυσης, της αγωνίας και του φόβου σε όλους μας. Ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι αυτοί οι οκνοί, αργόσχολοι συνδικαλισταράδες εργατοπατέρες των κομμάτων που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
Και έπρεπε ΟΛΟΙ τους να είναι ήδη κατηγορούμενοι, αν όχι για άμεση συνέργεια σε 4 θανάτους τουλάχιστον για βαρεία αμέλεια με ενδεχόμενο δόλο.Κάποιοι "διαδηλωτές" φωτογράφιζαν την τράπεζα που καιγόταν. Χωρίς επαναλαμβάνω να κανουν ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
Οι αρχηγοί των κομμάτων, που είναι; Πότε πήγαν εκεί για να αποτήσουν φόρο τιμής σ' εκείνους που για να μην χάσουν έστω τα 50-60 ευρώ του μεροκάματου πήγαν να δουλέψουν σε εμπόλεμη ζώνη για να μην γυρίσουν ποτέ πίσω στα σπίτια τους;
Γιατί όσο δικαίωμα είναι η απεργία επίσης ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ είναι η εργασία. Αλλά Θεέ μου σε ποιούς απευθύνομαι; Αφού οι περισσότεροι απο αυτους δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.
Αιωνία η μνήμη σας αδέλφια μας: Νώντα, Παρασκευή, Αγγελική και μωράκι της Ελλάδος που δεν γεννήθηκες ποτέ.
Πόσο ντρέπομαι Θεέ μου που δεν ήμουν εκεί να δώσω αέρα από τα πνευμόνια μου για να ζήσετε...