16.5.10

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ-ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Σοβαρά επεισόδια εξελίχθησαν προ ολίγου στο Νοσοκομείο "Γεννηματά"  στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστές  πολλούς αθιγγάνους οι οποίοι κραδαίνοντας καδρόνια άρχισαν να αλληλοχτυπιούνται προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο. 
 Τα επεισόδια σταμάτησαν με την άφιξη των πρώτων περιπολικών στο σημείο!...
-Τελευταία η εγκληματικότητα και η επιθετικότητα των αθιγγάνων έχει υπερβεί τα ανεκτά όρια και ίσως θα πρέπει να ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα. Δεκάδες κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες , επιθέσεις, άσκοποι πυροβολισμοί, καταστροφές  και κλοπές καλωδίων της ΔΕΗ, κλοπές εξαρτημάτων από τον ΟΣΕ, αρπαγές  χρημάτων, επικίνδυνες οδηγήσεις οχημάτων, επιθέσεις κατά περιπολικών με εμβολισμό, αντιστάσεις, κλοπές αυτοκινήτων, χρησιμοποίηση πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας σε κλεμμένα αυτοκίνητα , διακίνηση ναρκωτικών, επετεία, αλητεία , κλοπές ειδών από καταστήματα, κλοπές χρημάτων με τη μέθοδο της απασχόλησης, κλοπές πορτοφολιών σε λεωφορεία και ο,τι φαντασθεί ο νους του ανθρώπου.

 Ξεκινούν πρωϊ ομαδικά για τις κλοπές κ.λ.π. της ημέρας από το Δενδροπόταμο και από τον παράνομο καταυλισμό στην παλαιά Συμμαχική οδό, και οργώνουν όλη τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές. 
Διαθέτουν από πολυτελή τζίπ μέχρι Μερσεντές, BMW, μεταφέρουν μαζί τους μαχαίρια και σε ορισμένες περιπτώσεις και πυροβόλα όπλα.
 Η παρουσία τους και μόνο σε δημόσιους χώρους, δημιουργεί ανησυχία στους πολίτες, γιατί εγκυμονεί κινδύνους σαν τους προαναφερθέντες.

 Οι φυλακές είναι γεμάτες και έτσι όσοι συλληφθούν και καταδικαστούν, γνωρίζουν από πριν ότι θα τύχουν αναστολής και θα αφεθούν ελεύθεροι...!

 Η Αστυνομία απασχολείται με θετικά αποτελέσματα με την κακοποιό δράση τους, αλλά για το λόγο που προαναφέραμε, αυτοί δεν πτοούνται και παρατηρείται το φαινόμενο, τη μία ημέρα να είναι στο κρατητήριο υπόδικοι, και την άλλη ημέρα να είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν τη ...δράση τους. Δηλαδή κάτι μεταξύ ΛΟΥΚΥ-ΛΟΥΚ και ΝΤΑΛΤΟΝΣ !

 Ας ελπίσουμε ότι θα παραμερισθεί η "πολιτική σκοπιμότητα" και θα αφεθεί η ΕΛ.ΑΣ  ελεύθερη να οργανώσει μερικές επιχειρήσεις στις "φωλιές" τους για να μαζέψει κλοπιμαία , ναρκωτικά  και φυγόποινους καταζητούμενους κακοποιούς...
EFENPRESS (c)