21.5.10

Η πολιτεία ευνοεί τη διάχυση της εγκληματικότητας....

21 Μαϊ 2010



Κάθε μέρα ακούμε στις ειδήσεις ότι κάποιος πολίτης θανατώθηκε στο σπίτι του από ληστές για ένα ευτελές ποσό ή κτυπήθηκε άσχημα ή έγιναν διάφορες κλοπές σε διάφορα σπίτια κ.λ.π., με το φαινόμενο να αυξάνει ραγδαία και μάλιστα από τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας και για όσες περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν, να φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των φρικιαστικών περιπτώσεων, προέρχονται από αλλοδαπούς.
Ακούμε τις ειδήσεις και απλά ανησυχούμε, αλλά όταν...
κτυπάνε τον γείτονα κάποια στιγμή θα κτυπήσουν και εσένα τον ίδιο ή την οικογένειά σου.
Τι συμβαίνει όμως; Γιατί η Πολιτεία δεν αντιδρά; Γιατί δεν μαζεύει όλους αυτούς τους αλλοδαπούς που γυρνάνε πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι κατά στίφη μέσα στους δρόμους και μπουκάρουν όπου βρούνε; 
Γιατί απλά δεν θέλει.
Αν συγκεντρώσει όλους αυτούς θα πρέπει να βρει και χώρους να τους βάλει. Που να τους βάλει αλήθεια; Σε κάποιο στρατόπεδο; Μα τότε πρώτον θα θέλει χρήματα για να τους τρέφει και να τους ντύνει, να τους ψυχαγωγεί κ.λ.π., δεύτερον θα υπάρχουν εξεγέρσεις και συγκρούσεις, κάτι που θα αφυπνίσει και την ελληνική κοινωνία και αυτό δεν είναι επιθυμητό και τρίτον θα συγκεντρωθούν εδώ όλες οι παγκόσμιες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θα μας εξευτελίζουν διεθνώς. Οι φυλακές, από την άλλη μεριά, έχουν πλέον γεμίσει ασφυκτικά και δεν πάει άλλο. Η επαναπροώθηση ή η απέλαση και κοστίζουν πολλά χρήματα, αλλά και δεν θέλει η Πολιτεία να τις κάνει για πολλούς λόγους, κυρίως ψηφοθηρικούς.
Επομένως προτιμάει η Πολιτεία να αφήσει ελεύθερα όλα αυτά τα στίφη των εξαθλιωμένων αλλοδαπών, να κάνουν πλιάτσικο στα σπίτια των πολιτών, προκειμένου να βρουν τα προς το ζειν, διαχέοντας, με αυτόν τον τρόπο, εν γνώσει της,  την εγκληματικότητα μέσα στην κοινωνία. Και θα πρέπει να ξέρετε ότι τα πιο βίαια εγκλήματα τα κάνει ο πεινασμένος.
Από το άλλο μέρος προσπαθεί να υποβαθμίσει τα εγκλήματα και ταυτόχρονα τα μέσα προπαγάνδας του συστήματος και κυρίως τα ΜΜΕ, δημιουργούν ρατσιστικά συμπλέγματα στους πολίτες για να κρατούν το λαό σε καταστολή προκειμένου να μην αντιδράσει βίαια και πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Η κατάσταση όμως δεν μπορεί να πάει άλλο, γιατί σε λίγο το έγκλημα θα κτυπήσει και τη δική σου πόρτα και τότε θα ψάχνεις να βρεις έναν συνάνθρωπο για στήριγμα και δεν θα σε ακούει κανείς.