22.5.10

Μέγας σάλος στην Πάτρα, με τους διεφθαρμένους γιατρούς!



Γράφει ο Μαγια

Φλέβα χρυσού ανακάλυψε στην Πάτρα η υπηρεσία ειδικών ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών (πρώην ΣΔΟΕ), που αυτή την περίοδο ξεσκονίζει τους διεφθαρμένους γιατρούς των δύο μεγάλων νοσοκομείων, του Πανεπιστημιακού και του «Αγ. Ανδρέα».

Εκτός από τον ορθοπεδικό με τις τραπεζικές καταθέσεις ύψους 31 εκατ. ευρώ, έχουν εντοπισθεί άλλοι δυο ορθοπεδικοί με καταθέσεις 16 και 8 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, γυναικολόγος με 22 εκατ. καρδιολόγος με 8 εκατ. ακτινολόγος με 20,5 εκατ. και αιματολόγος με 16 εκατ. ευρώ. Δύο από αυτούς ασχολούνται με τα κοινά, ενώ ο πρώτος ορθοπεδικός φέρεται να εμπλέκεται στο μεγάλο σκάνδαλο χρηματισμού, από την εταιρεία ορθοπεδικών ειδών DePuy International.

Οι έρευνες του πρώην ΣΔΟΕ δεν 
αφορούν «φακελάκια», αλλά μίζες εταιρειών, οι οποίες προμηθεύουν ιατρικά υλικά τα νοσοκομεία.

Ακόμη γελάνε στην Πάτρα, μας είπαν, με τη........ 
παιδαριώδη δικαιολογία ενός εκ των πολυεκατομμυριούχων γιατρών προς τους ελεγκτές ότι, δεν …γνώριζε την προέλευση των χρημάτων, που φούσκωναν κάθε μήνα τον τραπεζικό του λογαριασμό!…

Άλλος γιατρός, που φέρεται εμπλεκόμενος στην υπόθεση αναρωτήθηκε με περισσή αφέλεια: Πώς μέχρι χθες ήμουν σωτήρας και σήμερα έγινα εγκληματίας;…

Στην Πάτρα, όπως είναι φυσικό, έχει ξεσπάσει μέγας σάλος, ενώ δεν ήταν έκπληξη για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ η διαρροή των ονομάτων των επίορκων γιατρών.

Πάντως, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα λένε πως τα …καλύτερα έπονται, δεδομένου ότι στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτικών αρχών θα βρεθούν, εκτός …απροόπτου όλοι οι νοσοκομειακοί γιατροί.