15.5.10

ΕΝΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ !


Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ:
6979112273

Αθήνα 13 Μαΐου 2010

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Δεδομένων των δύο κινητοποιήσεων που γίνονται εναντίον της έλευσης των νεοοθωμανών και της υποδοχής του από τους νεοραγιάδες, τόσο στην Πλατεία Κλαυθμώνος όσο και την Πλατεία Κολοκοτρώνη  στις 7 μ.μ., το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν ΜΟΝΟ στα μπλόκ με τις ελληνικές σημαίες. Δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να κουβαλάμε κανενός είδους άλλο σύμβολο, εκτός από την ελληνική και μόνον την ελληνική σημαία. Και φυσικά, ούτε το σύμβολο του Πατριωτικού Μετώπου (ΠΑΜΕ).

Δεν είναι ώρα για κριτικές της επιλογής που έγινε, για δύο ξεχωριστές κινητοποιήσεις. Εμείς πάντως, ως μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Μετώπου, δεν μπορούμε, δεν επιτρέπεται σε αυτήν την συγκυρία, να βρεθούμε κάτω από πολύχρωμες σημαίες και σύμβολα, παρ’ όλες τις καλές προαιρέσεις και διαθέσεις των οργανωτών τους.

Παράλληλα:
  1. Ζητάμε –πάντα χωρίς ανώφελες συγκρούσεις και έντονες διαφωνίες - από όσους κρατούν σημαία με σύμβολα της οργάνωσης που εκπροσωπούν, να πάνε στο δικό τους μπλόκ η να κάνουν το δικό τους μπλόκ. Σε αυτήν την δύσκολη φάση που βρίσκονται η Πατρίδα και ο Λαός μας, δεν χρειαζόμαστε κανενός είδους «μανιφέστο» απέναντι στους νεοοθωμανούς. Η σκέψη και μόνο της προάσπισης της αξιοπρέπειας μας ως λαού και ως έθνους, είναι αρκετή. Να μην ξεχνάμε, πως τα μεγαλοκάναλα και οι ξένοι τηλεοπτικοί σταθμοί, αυτό επιθυμούν διακαώς να δείξουν: Κελτικά σύμβολα, σφυροδρέπανα, κόκκινες σημαίες, μονοθεματικές οργανώσεις κλπ. Και αυτό για να πουν στην κοινή γνώμη, «να αυτοί είναι που δεν θέλουν την ελληνοτουρκική φιλία για την οποία αγωνίζονται ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Ερντογάν. Κομμουνιστές, αναρχικοί, ακροδεξιοί κλπ». Αν θέλουμε να βοηθήσουμε την Πατρίδα και τον Λαό μας, πρέπει να μην έχουν άλλη εικόνα να βάλουν στα δελτία τους, πέρα από τους χιλιάδες διαδηλωτές που κρατούν την ελληνική σημαία.
  2. Να επεμβαίνουμε άμεσα όταν βλέπουμε κουκουλοφόρους. Κανένας αγώνας σε αυτόν τον τόπο δεν έγινε με κουκούλα. Κουκούλα φόρεσαν ιστορικά, μόνο οι προδότες των Ναζί.
  3. Να απομονώνουμε άμεσα όσους επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν μολότοφ.
  4. Να μην επιτρέπουμε σε καμία περίπτωση σε εγκληματικά στοιχεία να σπάνε καταστήματα.
  5. Να επεμβαίνουμε αμέσως σε περιπτώσεις αλητήριων που επιχειρούν να κάνουν πλιάτσικο.
  6. Να μην ξεχνάμε πως ο εχθρός μας είναι, τόσο η σοσιαλνεοφιλελεύθερη μαφία που επιχειρεί να ξεπουλήσει ότι απέμεινε στον τόπο, όσο και το στημένο παρακράτος....
  7. Τέλος, να φροντίζουμε να γνωριζόμαστε στα μπλόκα μεταξύ μας. Είναι σημαντικότατο, τώρα που το Πατριωτικό Μέτωπο, το Κίνημα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχει βάλει σαν στόχο να συνενώσει όλους του Έλληνες Πατριώτες απέναντι στον κοινό εχθρό, να γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Να μην ξεχνάμε πως το κίνημα βασίζεται στην αυτοοργάνωση. Δεν αποδεχόμαστε «μανιφέστα», αρχηγούς, καθοδηγητές, μεσσίες. Έτσι τα κατάφερε εξάλλου ο λαός της Αργεντινής. Μόνο στη δεύτερη και τρίτη φάση των κινητοποιήσεων του αργεντίνικου λαού, όταν δηλαδή πέταξαν τις διαφόρων χρωμάτων και ομάδων σημαίες, και κατέβηκαν στους δρόμους όλοι με την σημαία της χώρας τους, κατόρθωσαν να ξηλώσουν το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό τους κατεστημένο, που αποτελούνταν από όλο το φάσμα των επαγγελματιών πολιτικών και των υποτιθέμενων ιδεολογικοπολιτικών διαφοροποιήσεών τους.
Τέλος να προσθέσουμε εδώ, πως το Πατριωτικό Μέτωπο με τις παραπάνω συμβουλές, σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την προσβολή της όποιας διαφορετικότητας εκφρασθεί στην σημερινή κινητοποίηση. Απλώς εκτιμούμε πως με πολύ υπομονή και επιμονή, θα πεισθούν όλοι τελικά, πως η σωτηρία της πατρίδας και του Λαού μας από την εξαπλωνόμενη νεοταξίτικη γάγκραινα,επαφίεται στον Πατριωτισμό, όλων των Ελλήνων.