25.5.10

Και με νόμο οι Τούρκοι ανέλαβαν καθήκοντα «μπράβων» των Αλβανών…



newsblog | Τρίτη 25 Μαΐου 2010 | 00:47
Μετά γκρινιάζουμε εμείς ότι έχουμε απεμπολήσει την εθνική μας κυριαρχία. Οι Αλβανοί (εάν μπορούσαν) τί θα έπρεπε να πουν για το Νόμο που ψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο της Χώρας τους και ο οποίος και επιτρέπει την έλευση και παραμονή τουρκικής ναυτικής δύναμης για να «φυλάει» τα αλβανικά χωρικά ύδατα
. Προσθέστε σε αυτήν την είδηση και την παλαιότερη, για την ακύρωση της συμφωνίας Ελλάδας – Αλβανίας για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και επίσης – και το κυριότερο όλων – προσθέστε το γεγονός ότι εντείνεται ολοένα και περισσότερο η κουβέντα για τα πετρέλαια που υπάρχουν στο Ιόνιο για να φτάσουμε σε ένα λογικό συμπέρασμα. Κατά τα λοιπά, ο Ερντογάν είναι ο φίλος μας που θέλει το καλό μας. Μόνο το καλό μας…
__________________________________________________________________________________________
 Η Τουρκία - προς το παρόν- δεν ενδιαφέρεται για Αλβανικά εδάφη.Η συνεκμετάλλευση του πετρελαίου, βεβαίως είναι στα πλαίσια της συμφωνίας.
Ο αντικειμενικός σκοπός της Τουρκίας είναι να δημιουργήσει άλλο ένα μέτωπο στην Ελλάδα για να επιτύχει διασπορά των δυνάμεών της και προς ΒΔ.
Ο αντικειμενικός σκοπός της Αλβανίας είναι, σε περίπτωση εμπλοκής, με τη βοήθεια των Τούρκων και των εν Ελλάδι Αλβανών να καταλάβουν την λεγόμενη" Τσαμουριά"
Αυτά, για να μην ξεχνιόμαστε...
EFENPRESS