14.5.10

Η έννοια της Δημοκρατίας κατά τον Καρατζαφέρη



 May 2010 11:16 AM PDT


Ακούσαμε και τον Καρατζαφέρη να μιλάει για Δημοκρατία και ότι πρέπει να καταργηθεί η ανωνυμία των blogs.

Ομολογώ ότι από τους πολιτικούς που διαθέτει αυτή η χώρα όλα μπορούμε να τα περιμένουμε.
Μας έχουν συνηθίσει σε ανοησίες και έτσι μία ακόμα δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Παρόλα αυτά θα ήθελα να θυμίσω στον Γιώργο Καρατζαφέρη ότι...

ο μόνος ίσως που δε δικαιούται να ζητάει την άρση της ανωνυμίας των blogger είναι ο ίδιος και αυτό για μερικούς πολύ απλού λόγους που δείχνουν το ποιόν του ανθρώπου.

1. Ο ίδιος που κόπτεται για τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη, πόσους πολιτικούς και επιχειρηματίες έχει κατονομάσει ως κλέφτες;
2. Οι γενικότητες του τύπου ξέρουμε ποιοι τα έφαγαν δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ. Δώσε τώρα ονόματα και μην κάνεις τον ανήξερο όταν πρόκειται να αποκαλυφθούν πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες.
3. Ο ίδιος κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία ή όχι; Είναι αυτό ηθικό, δίκαιο, και έντιμο;
4. Όταν έφυγε από τη ΝΔ επικαλέστηκε τη διαφωνία του με το Σπηλιωτόπουλο. Το γεγονός ότι επιθυμούσε διακαώς να γίνει υπουργός δημόσιας τάξης και δεν έγινε δεν έπαιξε κανένα ρόλο; Ο ίδιος είναι δηλαδή "υπεράνω";
5. Ο Καρατζαφέρης εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο μέσω της τηλεφημερίδας "TV PRESS" τη δεκαετία του 1980 όπου πραγματικά βοήθησε στην αποκάλυψη μεγάλων γεγονότων όταν όλα τα πλάκωνε η φοβέρα και τα έσκιαζε η σκλαβιά επί Κουτσόγιωργα, Γιαννόπουλου κ.α.
Πόσα χρήματα όμως μπορεί να κέρδισε από αυτή τη δραστηριότητα ή από το κανάλι που διαθέτει σήμερα με ελάχιστη τηλεθέαση ώστε να διαθέτει όπως εμφανίζεται στη δήλωσή του όλη αυτή την περιουσία;
6. Ψήφισε ο ίδιος ή όχι τη διάλυση της μεσαίας και χαμηλής τάξης όταν στήριξε τα απάνθρωπα μέτρα του Γιώργου Παπανδρέου στη βουλή; Για ποιους τελικά αγωνίζεται ο Καρατζαφέρης;

Θα πρότεινα στο Γιώργο Καρατζαφέρη να ασχοληθεί με κανένα πιο σοβαρό θέμα όπως είναι η διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όχι με τα blog.

Είναι γεγονός ότι πολύ θα ήθελαν ο Καρατζαφέρης και οι όμοιοί του να μη δέχονται κριτική και να εξακολουθήσουν να ζουν στο απυρόβλητο απολαμβάνοντας τα προνόμια που τους εξασφαλίζει η βουλευτική καρέκλα και όχι μόνο.
Δυστυχώς γι΄αυτούς οι μέρες αυτές ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Οφείλουν να ξέρουν ότι θα αποτελούν καθημερινό στόχο ανελέητης κριτικής για όλα όσα έκαναν, συγκάλυψαν ή απλά δεν έκαναν όλα αυτά τα χρόνια.
Οφείλουν να ξέρουν επίσης ότι δεν πρόκειται να ησυχάσουν παρά μόνο όταν θα απαλλάξουν το πολιτικό σύστημα της χώρας από την αποτυχημένη παρουσία τους.

Μετράνε μέρες και το ξέρουν.
Νιώθουν πανικό και αυτό μας δίνει δύναμη.
Είναι τελειωμένοι πολιτικά και αυτό αποτελεί τη μοναδική ελπίδα που μας έχει απομείνει.

http://politikiprotasi.blogspot.com/2010/05/blog-post_7748.html