21.5.10

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





                                                       Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
- Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσ/νίκης ανακοινώνεται ότι, από την 07.30΄ μέχρι την 20.30΄ ώρα της Δευτέρας 24-05-2010 (εορτή Αγίου Πνεύματος), θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σ’ ολόκληρο το μήκος της οδού Αγγελάκη.
    - Συνέπεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αγγελάκη από την Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την Πλατεία Συντριβανίου, στην οδό Νικοτσαρά  από τη συμβολή της με την οδό Δεσπεραί μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγγελάκη και στην οδό Θεοτοκά, από τη συμβολή της με την οδό Αντ. Καμάρα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγγελάκη και μόνο στο ρεύμα πορείας προς την οδό Αγγελάκη, ενώ η κυκλοφορία προς την οδό Τσιμισκή θα γίνεται κανονικά..  
    - Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών 3ης Σεπτεμβρίου, Τσιμισκή και τους υπόλοιπους δρόμους του κεντρικού τομέα της πόλης.
    Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τις εκτροπές των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.
- Από την Υπηρεσία μας, σε επίκαιρα σημεία, θα διατεθούν ρυθμιστές τροχονόμοι, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.
  • Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κινηθούν στην περιοχή των έργων, να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να μειώνουν ταχύτητα, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και να χρησιμοποιούν έγκαιρα  εναλλακτικά δρομολόγια.



                                                                             Θεσσαλονίκη 21 - 5-2010